*Nettavisen* Sport.

Skal ramme inn Zidanes trøye

Foto: Scanpix/AP/Adam Butler

David Beckham har planer om å ramme inn trøya Zinedine Zidane hadde på seg da han senket England med sine to sene scoringer søndag.

16.06.04 08:57

Frankrike vant 2-1, etter at England ledet 1-0 til det gjensto to-tre minutter. David Beckham, Englands kaptein, brant et straffespark i den kampen, og han tok også på seg skylden for tapet.

Må ha signatur
Etter kampen byttet han trøyer med Zidane, men Beckham vil ikke ramme den inn før han får klubbkameratens signatur.

- Man har gode minner av en fantastisk spiller, og minner er godt å ha. Man ser alltid tilbake på det som har skjedd, og noen ganger er det godt å ha dårlige minner også, så man kan se framover mot de bedre minnene man skal skape, sa Beckham på en pressekonferanse i går kveld, ifølge Reuters.

Elsker å trene
Landslagskapteinen var full av lovord om Zidane.

- Han elsker å spille, og han elsker å trene. Han jobber like hardt på trening som i kamp, og det er godt å se hos spillere som ham. Jeg er veldig stolt over å spille på samme lag.

Beckham virket ikke nevneverdig preget av at han misset straffesparket som kunne punktert søndagens kamp. Han vil gjerne fortsette å ta dem.

Vil fortsette
- Ingenting vil slå meg. Det er måten jeg ser ting på. Selv om jeg skulle bomme på de neste fire eller fem straffene, kommer jeg til å fortsette. Men jeg er ikke så sikker på om det engelske folket vil at jeg skal gjøre det, da.

England og Beckham møter Sveits i torsdagens skjebnekamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.