Gå til sidens hovedinnhold

Skal se Braaten i Asia

Den franske toppklubben Lens kommer til å reise til Hong Kong for å se Daniel Braaten i aksjon på A-landslaget.

Franskmennenes interesse for Braaten er allerede kjent. Forrige uke sa klubbens sportsdirektør, Patrice Bergues, til TV 2 Nettavisen at forhandlinger var i gang, men i Skeid har man fortsatt ikke mottatt noe konkret.

Det mest sannsynlige ser nå ut til å være at Lens reiser til Hong Kong og Singapore for å følge Braaten i aksjon på A-landslaget i slutten av januar, før de eventuelt gjør noe fremstøt overfor Skeid.

- Ja, vi har hørt at de skal reise nedover. De har selvfølgelig fått med seg at han er på A-landslaget, sier Skeids styreleder, Helge Wilhelmsen, til TV 2 Nettavisen.

Siste frist 31. januar
Han understreker imidlertid at klubben ikke har fått noen signaler om at et bud på Braaten først vil komme etter at klubben har sett Braaten i aksjon. Eller om det skulle komme tidligere.

Lens må uansett foreta seg noe før 31. januar hvis de ønsker Skeid-spilleren. Da stenger nemlig overgangsvinduet. Skjer det ikke noe innen den datoen, kan Braaten først forlate Norge til fordel for den franske klubben til sommeren.

A-landslaget møter Sverige 22. januar, spiller ny kamp mot Hong Kong XI eller Honduras 25. januar og avslutter turneen i Asia mot Singapore 28. januar.

Les også saken:Fra saftblander til landslaget

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud