Gå til sidens hovedinnhold

Skal spille som mot Italia

FORNEBU (TV 2 Nettavisen): Nils Johan Semb forlanger maks fokus og innsats av sine spillere mot lilleputtnasjonen Luxembourg. – Vi skal spille som om det var mot Italia, sier han.

Landslagssjefen mener lørdagens motstander normalt holder i én time. Det har de vist i tidligere kamper, som blant annet har resultert i 20 strake tap på bortebane.

- Vi skal spille som om det var en avgjørende kamp mot Italia, og vi skal ikke slippe oss ned en promille engang. Slipper vi oss ned, går tida fort før vi klarer å komme oss opp igjen, sa Semb på torsdagens pressekonferanse på Fornebu.

Får rapporter
Han kommer ikke til å forlange at stillingen i kampen i Bosnia skal holdes hemmelig.

- Vi kan ikke gjøre noe fra eller til i den kampen uansett. Vi må gjøre oppgaven vår, og håpe at det holder. Tålmodighet blir et stikkord for oss, sa landslagssjefen om kampen som kan bli hans siste som landslagssjef.

- Jeg tenker ikke noe på det i det hele tatt. Jeg har kontrakt fram til første august neste år. Men jeg har sagt at jeg kommer til å trekke meg tilbake når Fotballforbundet har fått på plass en ny mann.

Nok oppgaver
Han la til at han har nok av oppgaver i toppfotballen til å fylle hverdagen hvis jobben som landslagssjef skulle ta slutt lørdag.

Semb har ikke bestemt seg ennå for hvilken formasjon han kommer til å velge.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot