RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skal stoppe VMs toppscorer

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Mot Spania var Rune Skjærvold en av de eneste som kan få godkjent for forsvarsinnsatsen sin. Mot Russland venter en enda større oppgave.

Norge skal møte Russland i kamp om 7. plassen i VM. Et lag som ble slått 35-28 i Elfag Cup.

I det oppgjøret stilte russerne uten sin faste venstreving Eduard Kokcharov. I VM er 29-åringen på plass, noe som forsterker laget vesentlig.

- Helt klart, Han er en spiller i verdensklasse, så det betyr mye for alle lag å ha med en Kokcharov, sier Rune Skjærvold.

Trønderen er mannen som får jobben med å stoppe Kokcharov. Mot Spania møtte han en annen venstreving i verdensklasse, Juan Garcia, og stoppet ham. Bare to mål ble det på Garcia. Et på en kontring og et på en retur fra Steinar Ege.

Men han regner Kokcharov som en verre motstander. Han har til nå scoret 69 mål i VM og er toppscorer så langt i turneringen.

- Kokcharov har en litt annen og mer offensiv rolle i russernes offensive forsvar. Han er mer aggressiv og en større del av laget, så rollen hans er nok noe større enn Garcias, forklarer han.

Men han tror på norsk seier i morgenoppgjøret i Tunis.

- Det handler om å mobilisere det vi har igjen av motivasjon og krefter og da tror jeg vi har en god sjanse, mener Skjærvold.

PS! Kamptidspunktet kan også være til fordel for Norge. Natten før russernes siste mellomspillkamp mot Tunisia, satt TV 2 Nettavisen ved siden av Kokcharov ved pokerboret i Hammamets casino. Klokken 1.30 forsynte han seg fortsatt grovt i baren, men da spilte russerne kamp kl 18.15 kvelden etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere