*Nettavisen* Sport.

Skal utnytte Brann-kontrakt

Dersom Robbie Winters blir tilbudt ny kontrakt i Bergen skal det brukes til å presse lønnen opp i britiske klubber.

08.12.07 15:33

(iBergen.no) Fredag var Branns Robbie Winters i Hamburg for å få kartlagt skaden han sliter med. Han har ikke vært i aksjon for Brann siden hjemmemøtet med Lyn 8. oktober.

Winters har slitt med en strekk på baksiden av låret, noe som også har ført til stivhet i setemuskulaturen og nedre del av ryggen.

Vil presse britene
Kontrakten til skotten går ut etter denne måneden og Brann er usikker på om de vil tilby ham kontrakt. Alt avhenger av resultatene av undersøkelsen.

Winters’ manager Phillip McTaggart jobber med å få skotten til Storbritannia og håper at hans spiller får kontraktstilbud av Brann utelukkende for å bruke i forhandlingene med interessenter på andre siden av sjøen.

- Det er ikke noe nytt i situasjonen til Robbie, det er fortsatt de samme klubbene i England (to fra League One som er tredje nivå) og Skottland (to fra toppdivisjonen) som er på banen. Vi håper å få et tilbud fra Brann til å bruke i forhandlingene med de interesserte klubbene, sier McTaggart til iBergen.no.

- Vil hjem
- Er det uaktuelt for Winters å bli i Brann dersom han skulle få tilbud om kontrakt?

- Hans største ønske er å komme hjem, dette har jeg sagt før. Men det er klart om Brann skulle komme med et tilbud det ikke er mulig å si nei til så kan ting forandre seg. Han er uansett såpass opp i årene nå at det er naturlig for ham å se hjemover igjen, sier McTaggart.

Winters selv har ikke svart på iBergen.nos henvendelser i denne sakens anledning. Sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen har tidligere uttalt at Brann kunne tenke seg å ha skotten med videre, men at det avhenger av resultatene av legeundersøkelsen i Tyskland.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.