Saken startet med at den profilerte PSG-spilleren Kheira Hamraoui ble dratt ut av en bil, og brutalt overfalt av to maskerte menn i Paris for drøyt to uker tilbake.

Lagvenninnen Aminata Diallo ble første arrestert for angivelig ha betalt to menn for å angripe og skade Hamraoui.

Det var Diallo selv som kjørte bilen, og konkurrerte om den samme plassen på laget som Hamraoui i både PSG og det franske landslaget.

PSG bekreftet også arrestasjonen, men Diallo ble senere løslatt da politiet aldri fant noen gode beviser på at hun var innblandet.

Nå har saken tatt en ny vending, med en tidligere Barcelona-forsvarer involvert.

Les også: PSG-spiller arrestert: - Bestilte angrep på lagvenninne

Etterforskningen pågår

Hamraoui ble sendt til sykehus etter at overfallsmennene hadde slått stjernen med jernrør, og påført henne store skader på både armer og bein. Hun var ikke med da PSG møtte Real Madrid i Champions League, få dager etter hendelsen.

Politiet har etterforsket saken ytterligere, og nå hevder den franske avisen L' Equipe at de har funnet en ny hovedmistenkt.

Personen skal være Hayet Abidal, som er den mangeårige konen til den tidligere Barcelona-stjernen Eric Abidal.

Les også: Sensasjonen er et faktum - Ruud videre til semifinale

Etterforskningen skal ha vist at offeret, Kheira Hamraoui, tidligere har blitt truet gjennom tekstmeldinger fra en telefon som er registrert i Eric Abidals navn. Telefonen brukes av hans kone, skriver den franske avisen.

Nå spekuleres det i om angrepet er en ren hevnaksjon fra den tidligere forsvarsspillerens ektefelle, for en påstått affære mellom Abidal og Hamraoui under deres tid i Barcelona mellom 2018 og 2020, Abidal som sportsdirektør og Hamraoui som spiller for klubbens kvinnelag.

Fredag kom også nyheten om at Hayet Abidal har søkt om skilsmisse fra sin ektemann, melder AFP, etter 14 år som mann og kone. Det offentliggjorde hennes nylig advokat Nicolas Cellupica, og grunnen skal være det hun selv beskriver som «utroskap».

Ekteparet er ventet å møte opp til avhør i saken angående overfallet på Kheira Hamraoui, kommende mandag.

Les også: Bjørgen-avsløring skaper sinne i Russland. Nå slår den norske leiren tilbake

Hamraoui er fortsatt ikke tilbake på banen for sitt Paris Saint-Germain, men er forventet å returnere i nær framtid.