Hjemmelaget ledet 1-0 etter en scoring fra Kasper Dolberg og det var spilt rundt 74 minutter. Så brøt det fulle kaoset ut i Nice, som førte til at Marseille nektet å fullføre kampen.

Marseilles Dmitri Payet skal ha blitt truffet av en flaske fra publikum, og svarte med å kaste flasken tilbake. Nice-fansen tente på alle plugger, og tok seg inn på banen for å konfrontere Marseille-spillerne.

Rasende Sampaoli

Nice-kaptein Dante skal ha forsøkt å roe gemyttene, men da var allerede flere av supporterne inne på gresset. Marseilles spillere kom seg inn i garderoben, men bilder av en forbannet Marseille-trener Jorge Sampaoli spredde seg raskt på sosiale medier.

Treneren måtte tilsynelatende bli holdt igjen av både spillere og støtteapparat, i et forsøk på å ta seg bort til Nice-supporterne.

En supporter ble ifølge French Football alvorlig skadet i hendelsene. Marseille-assistent Jorge Desio skal også ha slått til en tilskuer i sammenstøtene, noe videoen under skal vise.

Franske RMC delte også bilder av Marseille-spillere som var midt i begivenhetenes sentrum, blant annet innleide Arsenal-eiendom Matteo Guendouzi.

Nektet å spille ferdig

Kampens dommerteam bestemte seg etter hvert for å fortsette kampen. Men da Nice-spillerne sto klare, nektet Marseille-spillerne å entre banen igjen.

Nice-kaptein Dante skal, ifølge RMC, vært inne i garderoben til motstanderne for å snakke med spillerne, uten å lykkes.

- Vi bestemte oss for å ikke gjenoppta kampen for våre spillers sikkerhet. Det er allerede andre gang, vi opplevde det i Montpellier, vi bestemte oss for å fortsette der. Det som skjedde i dag er helt uakseptabelt, sier Marseille-president Pablo Langoria til RMC.

Flaske kastet på Payet

Her kan man også se foranledningen til kaoset som utbrøt:

Videoer fra tilskuernes vinkel har også kommet ut: