TV 2s profilerte ekspert Jesper Mathisen troner på inntektstoppen blant de TV-profilene Nettavisen har tatt en kikk på i skattelistene for 2018.

Listene ble offentliggjort tirsdag morgen.

Mathisen står oppført med en inntekt på drøye fire millioner kroner i skatteåret. Sørlendingen har også betalt solid med skatt, drøye 1,4 millioner kroner.

Mathisen står imidlertid oppført med null i formue.

Av de Nettavisen har tatt en kikk på troner fotballeksperten soleklart øverst på inntektstoppen. Som nummer to følger kollega i TV 2, kommentator Øyvind Alsaker.

Den rutinerte TV-mannen står oppført med en inntekt på snaue to millioner.

En rekke av TV-navnene har millionlønn, ifølge de siste skattelistene. Folk som Lars Tjærnås, Erik Thorstvedt, Kasper Wikestad, Jon Hartvig Børrestad og Jan-Henrik Børslid tjente alle i overkant av én million korner i skatteåret 2018.

På formuetoppen finner vi Viasat-profil Morten Langli. Eksperten og kommentatoren står oppført med en formue på drøye 10 millioner kroner i skattelistene. Rune Bratseth følger som nummer to formuemessig med drøye fem millioner kroner.

Langli har en inntekt på 515.867 kroner i samme periode. Dette betyr at formue-topp Langli også har lavest inntekt av de Nettavisen har sett nærmere på.

Bak Langli på «inntektsbunnen» finner vi TV 2-ekspert Petter Myhre. Han står oppført med en inntekt på 570.330 kroner, men har en formue på drøye to millioner.