Gå til sidens hovedinnhold

Skeid signerte stjernespiller

Skeid har forsterket laget med HamKam-spiss Oluwasegun Abiodun. Den talentfulle spissen hadde en svak sesong i HamKam-drakta i årets sesong med utenomsportslige problemer.

Abiodun kom til Ham-Kam halvveis i 2004-sesongen, og debuterte mot FFK 12. september 2004. I de senere sesonger har Abiodun vært mye preget av skader. I 2006 skåret han fem mål og ble Ham-Kams toppskårer sammen med Roman Kienast.

Nå ønsker spissen å få karrieren på rett kjøl igjen og han har signert en toårskontrakt med østkantklubben. Spilleren kommer gratis.

- Jeg gleder meg til å spille for Skeid og Arild Stavrum, og ser fram til å flytte til Oslo når jeg returnerer fra ferien min i Nigeria, sier spissen til Nettavisen.

- Skeid har et ungt og spennende lag, og jeg vil gjøre mitt beste for å score mange mål kommende sesong, legger han til.

Spilleren har også bred erfaring, til tross sin unge alder. Abiodun spilte i Champions League med Maccabi Haifa, og har også spilt en del kamper for det nigerianske OL-landslaget, som var nære på å komme til OL i Athen 2004. For det nigerianske U23-landslaget har han spilt ni kamper.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial