Gå til sidens hovedinnhold

SKEIDOKSENE: «Grei beskjed!»

Det hagla på Bislett mot Tromsøs andresortering. Og det var virkelig en andresortering vi møtte. De var sjanseløse mot et Skeid-lag som nok en gang viste frem det som kan gjøre en falmet storhet til en gjenoppblusset flamme - det som kan gjøre oss til en sensasjon, det som igjen kan gjøre oss til Oslos kjæledegger, det som kan gjøre oss til byens beste fotballag i løpet av kortere tid enn enkelte vil sette pris på.

Som jeg nevnte i innledninga – det hagla. Ikke bare med scoringer, men også i bokstavelig forstand. Glatt bane, slitne etter en fenomenal innsats mot Kongsvinger, surt og kalt vær, ikke så mange fremmøtte som man kunne ha håpet på og dessuten ei real haglebyge fra oven som varte i ti minutter - det var mange faktorer som spilte inn her, for dette var slett ikke bånn gass av Skeid-gutta.

De gjorde det de måtte, viste finspillet sitt i korte perioder og sikret poengene allerede i løpet av det første kvarteret. Nye Skeid jogget seg til 6-0 og ga resten av lagene i avdelingen grei beskjed.

Mer er det ikke å si om denne matchen. Nei, i Skeid er vi mer opptatt av å snakke om matchen som kommer. Ikke så mye å si der heller. Vi skal til tettstedet Silsand, kort og godt. Det er langt mot nord.

Vi skal spille borte mot Senja FK, en klubb som har gjort mye riktig etter hva Storoksen erfarer. Det blir et fint førstegangsmøte. Gøy med ny bane og for noen av oss ikke så rent lite eksotisk, men likevel ingen lettkjøpt trepoenger. Dette vet gutta i Skeid anno 2011.

Noen av oss drar nordover for å få med seg dette smått historiske oppgjøret, andre blir hjemme. På Magneten pub i kjelleren på Soria vil noen av oss møtes for sammen å følge matchen på nettet og ellers signalisere for omgivelsene at Torshov er og blir Skeidland.

Du er hjertelig velkommen til å være med på dette søndag kl. 15.00. Da kan du bidra til å gi verden grei beskjed :

Vi er Skeid, vi er på vei tilbake!

Storoksen

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene