Gå til sidens hovedinnhold

Skeie lurer proffene!

Vi banker et forvandlingsnummer kjørt av en glad amatør på Forus. Sjekk våre V5-tips her.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Helt som forvandlet har 3 Dacke Håleryd vært etter Alf T Skeie fikk Goetmals Wood-sønnen hjem til Evje, og i V5-3 i kveld tror vi på en ny seier for ekvipasjen. Han har slått gode hester som Conclude og Maldini Di Quatro den siste tiden, og vi synes faktisk han går ned en liten klasse denne gangen (selv om han møter gode El Gigant).

Med kun 10 hester i feltet så skal Skeie kunne finne en fin posisjon fra start, og hvis alt går riktig for seg er vi ikke i tvil om at Skeie lurer proffene. Vi satser således på at 4-åringen knekker denne gjengen på rå styrke, og vår friske banker for dagen er da nevnt.

Vår rangering: A: 3 B: 6-8 C: 7-4-10-2-1 D: 9-5

Våre V5-tips til løpene på Momarken i kveld finner du her.

V5-1
I et kaldblodsløp i den første avdelingen mener vi at 8 Jerkeldsota er den beste hesten, men hun er veldig variabel i prestasjonene (litt humøret i mot seg). Har hun en dag der hun tar i for fullt så skal hun normalt kunne klare å legge dette feltet på rygg. 11 Kolberg Kim var meget fin sist, men da gikk han i tet. Denne gangen er det 40m tillegg, og galoppfaren er større når han må gå bakfra (uansett tidlig aktuell).

14 Mos Eld synes vi står spennende til denne gangen med springspor, og vi føler at denne hesten kan klart bedre enn vist så langt. 1 Annegull står spennende til på strek, og klarer Ove B Reime å kjøre i trav ned startsiden så kan han holde tet (og fra den posisjonen skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse).

9 Bidden er jevnheten selv, og han fortjener virkelig å få en seier nå. 6 Eld Karl synes vi virker litt på gang igjen etter en downperiode, og vi synes han blir litt bortglemt denne gangen (frisk 15-prosenter dette).

Vår rangering: A: 8 B: 11-14-1-9-6-10 C: 3-13-7-5-2 D:4-12

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Forus kan du finne her.

V5-2
I et flott varmblodsløp i den andre avdelingen står 2 Onlymede helt perfekt til denne gangen med spor på innsiden av de verste konkurrentene, og dersom kusk Ove B Reime får tet med Ganymede- sønnen uten at han blir like stri som han var sist så skal det være en fin vinnersjanse.

3 Axis Di Vegas stod på meget bra sist etter han fikk trykk hele løpet, og han skal da være tidlig aktuell i et løp som dette. Er variabel fra start, men løser han ut slik han kan så får han en fin posisjon direkte.

4 Harbour L vant sist etter en meget fin avslutning, og skal etter rapportene ha levert en meget fin startvogn prøve for Lars K Løkken i trening forut for denne starten (blir nok et offensivt opplegg fra denne kanten da). Dette er snakk om en fin hest, og så får vi bare håpe på at kusken endelig får litt klaff i et rekruttløp.

6 Diamond Va Bene tapte bare for gode Pastthegate sist, og møter ikke noen av slikt kaliber denne gangen (og han skal da være tidlig aktuell). 11 O`Flying fungerte ikke som best på søndag, men tilbake i slag er hesten mer enn god nok.

Vår rangering: A: 2 B: 3-4-6-11 C: 9-1 D: 5-8-7

V5-4
En rekke svært gode hester på farten i dette kaldblodsløpet i den fjerde avdelingen, og vi er så frekke og setter 11-prosenteren 5 Nimo fremst. Veldig bra første gang ut etter pause, mens han reiste i galopp på startsiden i den siste starten. Trener meget bra, og holder han seg i skinnet ned startsiden skal de være meget gode for å holde unna for den kapable krabaten til slutt.

10 Odins Tira har en eventyrlig form (jakter sin tredje strake triumf), men denne gangen er oppgaven mye tøffere enn normalt (40m tillegg). Skal regnes, men det må klaffe litt på veien for at skal kunne bli en ny seier denne gangen.

12 Ness Tjo Oda er i sitt livs form, og hun skal regnes tidlig (selv om det må bli en tøff tur ute i sporene). 7 Horgen Yx vant greit sist, men har en tøffere oppgave denne gangen (og han er litt variabel i fra start på volte). Har han den dagen der han flyr av gårde så er han en kandidat på tidlig tetkjenning, vinnersjanse fra tet.

3 Sylv Spika har vi nevnt i hele år, og vi tør ikke å slippe den gode hoppa riktig enda (klaffer det med posisjonene så kan seieren komme i kveld). 1 Eigelands Trolla står alene på strek, og hun vil lede svært lenge (kanskje helt inn).

Vår rangering: A: 5 B: 10-12-7-3-1 C: 13-9-11-4 D: 8-6-2

V5-5
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og vi er rimelig trygge på at vinneren er å finne blant våre tre utvalgte. 2 Penetta vant enkelt sist på fine 17.3 full vei, og får kusk Pål Buer en fin start så ønsker vel alle strekhestene ryggen hennes. Fra tet skal det så en god hest til å slå hoppa, og vi bankerspiller på vårt minste spilleforslag.

15 Leticia galopperte seg bort direkte sist, men virket fin i varming. Står perfekt til i springspor, og i en feilfri utgave sitter Wiig-traveren i en fremskutt posisjon direkte. Skal regnes helt i toppen hvis hun har en topp dag, men det må hun også ha for å kunne hente 40 m på favoritten.

11 Piece Of Heaven er en av de beste hoppene i kullet, men etter litt pause blir hoppa nå eierkjørt (og det trekker litt ned). På sitt beste er hun dog ikke noe dårligere enn de andre, og vi synes hun er litt spennende som en liten fidus hvis favorittene skulle gjøre seg bort.

5 Strong Alone blir betrodd, men hun fungerte ikke noe spesielt fint i aksjonen før pausen. Kapasiteten er dog udiskutabel, men vi fikk ikke plass til henne på våre spilleforslag denne gangen.

Vår rangering: A: 2 B: 15-11 C: 5-13-7-1-6-12-10-4-9 D: 14-3-8

Spilleforslag
Våre tre V5-forslag til løpene på Forus på hhv 120, 540 og 2160 kroner kan du få kjøpt her .

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 18.35 (løp 2-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Forus gratis på www.rikstoto.no i kveld.

Kommentarer til denne saken