RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ski-NM flyttes fra Molde

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Northug: - Det varmer et trønderhjerte at man slipper å dra til Molde for å gå NM.

Langrennsøvelsene under NM på ski i januar må flyttes fra Molde på grunn av snømangel. Det er ikke klart hvor mesterskapet skal arrangeres.

- Det varmer et trønderhjerte at man slipper å dra til Molde for å gå NM, spøkte Petter Northug på NRK etter fredagens 35-kilometer.

Ski-NM skulle ha blitt arrangert i Molde fra 16. til 19. januar, men fredag måtte juryen ta den tunge avgjørelsen om å flytte rennene.

Været i Molde har vært svært mildt den siste tiden, og værprognosene har heller ikke vært gode.

«Arrangøren i Molde og Omegn IL har gjort en fantastisk innsats for å få gjennomført mesterskapet, men snømangelen og værutsiktene gjør det dessverre ikke mulig å arrangere NM i byen,» heter det i en pressemelding fra Norges Skiforbund.

Lillehammer og Vang er nevnt som mulige arrangørsteder for mesterskapet, men skiforbundet har foreløpig ikke bestemt hvor NM skal flyttes til.

«Norges Skiforbund jobber nå med alternativer og vil så raskt det lar seg gjøre informere om hvilket sted som overtar NM,» opplyser forbundet.

Hopp- og kombinertøvelsene skal arrangeres i mars. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere