RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Faksimile: ANB

Skiforbundet glemte kombinert

- Altfor dårlig, mener landslagstrener Kristian Hammer.

«Alt er klart for tre dagers skifest på Lillehammer. Der står både hopp og langrenn på programmet». Slik har man blitt ønsket velkommen på Skiforbundets hjemmesider det siste døgnet.

Først da Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) gjorde forbundet oppmerksom på mangelen, ble teksten på hjemmesiden rettet til «hopp, kombinert og langrenn».

I teksten hadde de nemlig glemt å nevne kombinert.

- Det synes jeg ikke noe om. Det er altfor dårlig, sier kombinertlandslagets trener, Kristian Hammer, til ANB.

- Det samme ble sagt på TV i går, men Skiforbundet burde iallefall klare å gjøre det riktig, legger han til.

Skiforbundets Claes-Tommy Herland beklager feilen, og nekter for at kombinertutøverne med vilje har blitt satt i andre rekke.

- Absolutt ikke. Dette er bare en glipp. Hvis noen reagerer, så beklager vi det, sier han til ANB.

Spesielt med tanke på kombinertlagets sesongstart i Kuusamo, hvor de blant annet vant lagkonkurransen, synes Hammer det er overraskende at de blir glemt.

- Vi må innfinne oss i å være nummer to. Vi har ikke lyktes i mesterskap de siste årene, så vi kan bare skylde på oss selv, påpeker han.

Til tross for forglemmelsen fra Skiforbundet, gleder Hammer seg til helgen på Lillehammer. Han tror de norske utøverne kommer til å fortsette den gode trenden fra Finland.

- Det er fortsatt tidlig i sesongen, men jeg føler meg trygg på at vi kommer til å prege konkurransene. Vi har et sterkt lag, avslutter han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere