RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

AVSLUTNINGSFEST: Skiskytternes avslutningsfest ble avholdt på Holmenkollen Park hotel.
AVSLUTNINGSFEST: Skiskytternes avslutningsfest ble avholdt på Holmenkollen Park hotel. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Politiet stoppet skiskytternes avslutningsfest

Sist oppdatert:
Måtte gripe inn etter at brannalarmen ble utløst flere ganger.

Skiskytterne avsluttet sesongen med tre renn i Holmenkollen denne helga. Etter rennene ble det holdt en avslutningsfest på Holmenkollen Park Hotel.

Etter hvert ble denne festen stoppet av politiet og brannvesenet like før midtnatt, skriver NRK.

Les også: Her innser Fourcade den utrolige tabben

Årsaken skal være at brannalarmen på hotellet ble utløst flere ganger.

- Politiet kom og avsluttet festen fordi brannalarmen hadde blitt utløst manuelt flere steder av noen som løp rundt i gangene på hotellet og hadde det moro. Derfor avsluttet politiet etter hvert festen, sier kommunikasjonssjef i Holmenkollen Skifestival, Emilie Nordskar, til NRK.

- Jeg kjenner ikke til hvilke utøvere det var. Det ble oppfattet som rampestreker sånn jeg forsto det, fortsetter hun.

Sportssjef Morten Aa. Djupvik bekrefter til NRK at festen var i regi av Det Internasjonale Skiforbundet og Holmenkollen Skifest.

Søndag ble en fest også ute i løypene i Holmenkollen. På kvinnesiden avsluttet Tiril Eckhoff sesongen med å vinne fellesstarten. På herresiden ble det franske Martin Fourcade som stakk av med sesongens siste verdenscupseier.

Verdenscuphelga i Holmenkollen startet med at Johannes Thingnes Bø vant sprinten på fredag. Dermed sitter de norske skiskytterne igjen med én herreseier og én kvinneseier etter den tradisjonsrike verdenscuphelga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere