RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skiskytteress nede for telling

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Emil Hegle Svendsen er forkjølet, to uker før OL.

Emil Hegle Svendsen er et av Norges sterkeste kort i OL. Men bare to uker før det braker løs i Vancouver har medaljehåpet tatt telling.

Hegle Svendsen, som har valgt å lade opp på Lillehammer fram til avreise til Canada, har slitt med sykdom den siste uken. Trønderen skal ikke ha hatt feber, men vært for redusert til å trene.

- Jeg har hatt vondt i halsen og vært tett i nesen, og har ikke trent. Selv om symptomene har vært milde har det tatt lang tid å bli frisk. Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg har blitt syk, for jeg har vært nøye med sykdomsforebyggende tiltak, og ingen rundt meg har vært syke. Denne gangen må det ha vært ren uflaks. Jeg må innrømme at det er litt tungt å godta at dette skjer i denne viktige perioden, sier Hegle Svendsen.

- Jeg er så vidt i gang med å trene lett innendørs, og vil nå bruke all energi på å tenke optimalt fremover. Det er fremdeles to uker igjen til sprinten i OL. Hvordan det blir med formen er usikkert, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg viste jo i Ruhpolding at grunnlaget er godt, og at jeg kjemper i toppen når jeg er i form.

Etter planen skal Hegle Svendsen, som er nummer sju i verdenscupen sammenlagt denne sesongen, reise til Vancouver 3. februar.

Les mer i Nettavisens vintersportsmagasin
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere