RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjebnekamper i Tippeligaen

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX .
Sist oppdatert:
Med to ukers landskamppause i vente, er det bare å nyte godbitene fra innspurten i Tippeligaen. Nettavisen kommer med tips og analyser til samtlige oppgjør.

Fredag er det som vanlig nest øverste nivå i Tyskland og Frankrike som preger oddsprogrammet. Vi prøver en liten innsats på en dobbel til godt og vel fire ganger pengene, mer om kampene i Oddsmagasinet .

Helgens runde er den siste før en to ukers pause i de europeiske toppdivisjonene, med kommende helg og påfølgende onsdag satt av til landskamper og EM-kval. Premier League-runden denne helgen spilles for øvrig ikke før søndag.

Moss har en siste sjanse til å melde seg på i opprykkstriden igjen når HamKam gjester Melløs i TV 2-kamp lørdag. Gjestene kan på sin side langt på vei sikre opprykket med seier, og 2,05 på bortelaget hører hjemme på kupongen. Senere på kvelden kan Start ta et nytt skritt mot trygg grunn med FFK på besøk, kampen ser du direkte på TV 2 Sport.

Storkamper i Tippeliga-innspurten
Søndag er det duket for klassikeren Vålerenga – Lillestrøm som kveldskamp på TV 2. Med hjemmeseier er de to lagene á poeng, ikke lenge etter det ble snakket om henholdsvis nedrykk og seriegull. Nettavisen anser poengdeling som nærliggende i kampen begge nekter å tape, oddsen på 2,80 for det utfallet synes likevel i minste laget.

Dersom resultatene går Branns vei i løpet av helgen, kan laget motta seriegullet foran sine egne med seier over Lyn i den TV 2 Zebra-sendte kampen mandag. Hjemmelaget storfavoritter med bare 1,25 i odds, mens gjestene fra Oslo vest, som vant hele 6-0 da lagene møttes i sommer, gir nesten syv ganger pengene.

Spillforslagene publiseres i Oddsmagasinet på formiddagen lørdag og søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere