RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skjeldal skylder på skia

(FOTO: LISE ÅSERUD/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Kristen Skjeldal gikk inn til en skuffende 30. plass i Val di Fiemme lørdag. Han har ikke gode nok ski for kaldt føre, hevder han.

- Jeg har ikke ski som holder mål på kaldt føre. Jeg har ikke villet si det tidligere, men i dag viste det bare så altfor tydelig. Jeg lå sammen med Tord Asle Gjerdalen, og vi kjempa mot hverandre, men i unnabakkane suste han forbi meg, forklarer vossingen som går for Bulken, etter å ha svikta i det avgjørende kvalifiseringsrennet til OL, til Bergens Tidene.

Skjeldal har gått på Fischer-ski hele karrieren, men ifølge seg sjøl har han aldri funne et par som er gode på kaldt føre. Med bare få måneder igjen av karrieren på topplan, blåser han nå ut om problemene.

- Dette ble for tynt. Sjøl om følelsen ikke var så ille. Men når du kommer på defensiven siden du hele tida må jobbe knallhardt for å komme tilbake, bare for å oppleve at konkurrentene glir forbi deg, fortviler han.

Flere skøyteløpere kjemper om få plasser til OL. Landslagssjef Krister Sørgård vil likevel ikke avskrive Skjeldal ennå.

- Det betyr sjølsagt noe at Kristen hadde dårlige ski i dag. Vi veit hva han står for normalt sett. Og laget blir ikke tatt ut før etter NM 21. januar, forsikrer landslagssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere