Den spanske venstrebacken José Enrique er lei av Newcastles spillersalg og manglende ambisjoner. Og gir klart uttrykk for dette på det sosiale mediet Twitter.

Han har havnet i trøbbel for sine uttalelser på Twitter tidligere, og har åpnet og slettet flere kontoer der. I desember avslørte han på Twitter at han på grunn av skade ikke kunne spille mot Tottenham, noe som fikk manager Alan Pardew til å reagere.

Flere meldinger
Denne gang la han ut tre spanskspråklige meldinger med kritikk mot klubbledelsen, etterfulgt av to på engelsk. Han beskylder blant annet klubbledelsen for å «lyve hele tiden», forteller The Independent.

«Klubben lar sine viktigste spillere dra. Tror dere seriøst at dette er spillernes feil?» og «Denne klubben kommer aldri til å kjempe blant de seks beste hvis den fortsetter med denne praksisen» var to av meldingene. Han sikter sannsynligvis til at både Andy Carroll og Kevin Nolan har forsvunnet fra klubben i løpet av 2011.

«Jeg mener at dere fans er de beste og dere fortjener det beste, ikke hva de gjør med klubben. Takk for at dere støtter meg», la han til.

Flere er kritiske
Meldingene ble raskt slettet. Kort tid etterpå ble også twitterkontoen hans slettet. Men ikke før lagkameraten Wayne Routledge rakk å tvitre at han er enig med José Enrique.

José Enrique har ett år igjen av kontrakten med Newcastles og kobles ofte til andre klubber, som for eksempel Liverpool.

Han hevder at han ikke er blitt tilbudt en bedre kontrakt enn den han allerede har, mens klubbledelsen hevder at den har gitt ham det beste tilbudet «som noen har fått på lang tid» og at den ikke kan gjøre noe mer.

Også Joey Barton har uttalt seg kritisk til klubbledelsen gjennom Twitter. Han er i likhet med José Enrique inne i det siste året av kontrakten og regner med å forlate Newcastle.