Den tidligere Liverpool-helten Ian Rush skal angivelig være i trøbbel på hjemmebane. Det skriver Daily Mail mandag.

Avisen hevder at 51-åringens 26 år lange ekteskap med Tracy Rush er i ferd med å ta slutt, og at kona nå ønsker skilsmisse fra den tidligere måljegeren.

Grunnen skal være at Rush har hatt en affære med den irske modellen og sangeren Carol Anthony (30). De to skal ha hatt et forhold siden 2010.

Ifølge Daily Mail skal Rush' kone ha oppdaget en teksmelding fra Anthony på ektefellens telefon, og deretter krevd skilsmisse fra 51-åringen.

Unnskylder
Carol Anthony gikk også langt i å bekrefte at noe var i gjære da hun skrev følgende på Twitter søndag:

«Jeg ber om unnskyldning for all den smerte jeg har påført. Jeg vil komme med en pressemelding for å rydde opp i dette snart», tvitret modellen.

Paret skal nylig ha vært på en romantisk ferie sammen på Malta, og det var da den tidligere fotballstjernen returnerte fra denne ferien at kona fikk nok.

Ian og Tracy Rush giftet seg tilbake i 1987, og har to sønner, Jonathan (23) og David (20) sammen. Rush har alltid omtalt sin kone som «familiens ryggrad».

Carol Anthony kommer fra Cork i Irland og opprtrer blant annet under artistnavnet «Havana». I fjor var hun med på realityprogrammet «Celebrity Salon».

Ifølge Daily Mail har Rush og den påståtte elskerinnen blitt sett sammen på steder som Dubai, Malta, Portugal, irland og i Storbritannia.

- Er venner
Søndag skrev Anthony også følgende til sine 192.000 følgere på Twitter: «Vær så snill! Ikke hør på alle de falske ryktene».

En talsmann for den irske artisten hevder at hans klient og Ian Rush kun er gode venner.

- De har møttes flere ganger over de siste årene og har nylig spilt inn en TV-pilot sammen, sier talsmannen.

Ian Rush har enn så lenge ikke ønsket å kommentere disse spekulasjonene.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til [email protected]. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!