Skjøt basketstjernens baby

Foto: AFP/Scanpix

Advokat drepte Eddy Currys 9 måneder gamle datter med flere skudd.

23.02.09 15:40

Det var den 24. januar tidligere i år at den 24 år gamle kvinnen Nova Henry og hennes datter Ava ble funnet skutt i deres egen leilighet. Begge var drept av flere skudd.

Henry var NBA-stjernen Eddy Currys eks-kjæreste og Ava var deres datter.

Advokaten Fredrick Goings ble arrestert fredag og siktet søndag. Goings skal ha blitt sluppet inn i leiligheten til Henry og der skal det ha utartet seg en krangel.

Mer informasjon om hva som skjedde, vil ikke politiet ut med foreløpig.

- Det som skjedde må komme ut ved en senere anledning. Det var tydeligvis en krangel, sier politibetjent Denis Walsh om saken. Goings har valgt å ikke samarbeide med politiet i etterforskningen.

Goings var Henrys advokat i saken om foreldreretten til Ava, mellom Eddy Curry og Henry. Deretter skal Goings og Henry ha vært kjærester en periode. Da det ble slutt skal Nova Henry ha følt seg forfulgt av den 36 år gamle advokaten.

Nova Henry var også mor til Currys andre barn, en tre år gammel gutt. Han ble funnet i live i leiligheten der drapene skjedde.

Curry som til daglig spiller center for New York Knicks har valgt å ikke kommentere saken og spillerens advokat har heller ikke svart på forespørsler.

Denne sesongen har vært preget av et vondt kne og har begrenset Curry til én kamp. Curry har også vært i medienes søkelys tidligere. Beskyldt for seksuelle fornærmelser, pengetrøbbel og en del annet utenomsportslig har vært i fokus.

Men selv om Curry ikke ville kommentere drapene, har han uttrykt glede over å være på vei tilbake på banen.

- Det er her jeg føler meg mest trygg. Sammen med gutta og i denne klubben. Med en gang bena er bra kommer jeg til å spille, uansett hva som skjer utenfor banen, sier Curry ifølge New York Daily News.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.