RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Skjøt seg bort fra topplassering

Tre bom på tredje skyting ødela for Tarjei Bø.

Tarjei Bø gikk ut som fjerdemann i søndagens jaktstart i Presque Isle søndag, 46 sekunder bak lederen Arnd Pfeiffer. Før løpet var det forhåpninger om at nordmannen skulle avansere og kjempe om en topplassering i løpet.

Det så det også ut til skulle skje i begynnelsen av verdenscuprennet. På de to liggende skytingene klarte Bø seg med en strafferunde, og gikk inn til tredje skyting på en tredjeplass.

Der gikk det derimot på tverke. På en standplass preget av mye vind, ble det hele tre bom på Tarjei Bø, og han gikk ut på en tiendeplass, over to minutter bak lederen Pfeiffer.

Les også:Bø bommet også utenom skytingene

Etter en sisteskyting der Bø skjøt fullt hus, mens flere av de i front bommet i hytt og gevær, endte Tarjei Bø på en sjetteplass, 33,8 sekunder bak vinnere Alexis Bouef. Franskmannen utnyttet at Arnd Pfeiffer og Carl Johan Bergman skjøt seg bort, og snek til seg seieren.

En gledelig overraskelse for Norge under dagens renn, var innsatsen til Henrik L’Abee-Lund. 24-åringen klarte seg med to strafferunder, og gikk seg opp fra 17. til 10. plass.

Verken Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Bjørndalen eller Lars Berger deltar i rennene i USA denne helgen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere