*Nettavisen* Sport.

Skofterud kjører toppløs i sommer

Foto: Simen Lønning (Mediehuset Nettavisen)

Her plystrer de på Vibeke Skofterud i hennes nye bil. Nettavisen fikk være med på den første prøveturen.

14.05.12 21:16

SANDVIKA (Nettavisen): Onsdag kunne Vibeke Skofterud fortelle til Nettavisen at hun ennå ikke hadde fått bilene hun ble lovet etter seieren i Vasaloppet tidligere i år.

Mandag var Nettavisen med på prøvetur da Skofterud endelig fikk den første av de to bilene overlevert.

- Har jeg ikke draget i denne, kommer jeg aldri til å ha draget, spøker Skofterud når hun setter seg inn i sin nye bil.

- Jeg har veldig fin bil fra før, men det er klart det er gøy med kabriolet. Nå håper jeg at værgudene er på vår side i sommer. Dette er definitivt den fineste bilen jeg har hatt. Jeg må kjøre forsiktig, og så må jeg prøve å ikke ødelegge disse felgene, sier Skofterud til Nettavisen.

Nettavisen ble med på den første prøveturen i ny bil. Se video:

HTML EMBED

- Dette fortjener hun
Markedsdirektør i BMW, Kjetil Myhre, er glad for å endelig kunne overrekke Skofterud sin nye bil.

- Vi har et godt samarbeid med Vibeke og det er derfor godt å kunne bidra litt ekstra når hun får til noe som i vinter, sier Myhre til Nettavisen.

I utgangspunket var hun lovet en BMW 1-serie kabriolet, men sponsoren valgte å oppgradere til en 3-serie, noe Skofterud ikke hadde så mye imot.

- Dette fortjener hun. Det var planen å gi henne en 1-serie først, men så satt vi oss ned og fant ut at vi lever i et land hvor det ikke nødvendigvis er sol hele tiden. Da tenkte vi ut at denne 3 -serien med ståltak er helt ypperlig, forklarer Myhre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Simen Lønning (Mediehuset Nettavisen)

Det ble mye oppstyr i vinter da Skofterud ikke ble tildelt en bil i premie, etter at hun vant kvinneklassen i Vasaloppet.

Vinneren av herreklassen, Jörgen Brink, kunne nemlig smile bredt etter å ha mottatt en Volkswagen Tiguan i førstepremie – Skofterud ble i første omgang belønnet med tulipaner.

Men etter noe om og men bestemte bilprodusenten for også å gi Skofterud en bil.

Og det ble ikke bare èn bil på gladjenta. Etter alt oppstyret tilbydde BMW å la henne disponere en 1-serie kabriolet i sommer - som nå altså har blitt til en 3-serie.

- Det var mye kaos
Om alt oppstyret forteller Skofterud at hun at hun ikke tenkte så mye på «kaoset» i vinter.

- Det var veldig mye oppstyr. Jeg var ikke så veldig engasjert i det selv, jeg var egentlig strålende fornøyd med det jeg satt igjen med fra før, sier Skofterud.

- Jeg tenkte ikke så mye på bilen, det var ikke derfor jeg gikk det rennet. Men det var bra utfall for meg når det ble som det ble, men det var mye kaos, innrømmer gladjenta.

Nå er jenta fra Slitu klar for å tilbringe sommeren med sin nye toppløse bil.

- Kommer Vibeke Skofterud til å bli en råner?

- Jeg kommer fra indre Østfold, så jeg er godt vant med rånermiljøet. Det går ikke an å bli noe man allerede er, ler Skofterud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.