RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skottene har avtale om Brann-spill

Sist oppdatert:
Etter å ha fått fri fra Brann, må Robbie Winters og Charlie Miller likevel bidra i Royal League.

(iBergen.no): I går ble det klart at en eller begge av Branns skotter blir med i troppen mot Rosenborg i morgen. Duoen har vært ute i kulden med tanke på spilletid etter at de etter serien uttalte at de ønsket seg vekk.

Branns to skotske spillere hadde i utgangspunktet fått fri fra klubben for å dra på prøvespill dersom det kom interesserte klubber på banen. Begge har tidligere fortalt iBergen.no at de ikke ønsker å spille i Royal League, og det er godt kjent at begge ønsker å forlate Norge. En forutsetning for å få fri fra Brann var at de bidro dersom det ble mange skader i troppen.

- Vi har en avtale med Charlie og Robbie om at dersom vi har mange skader i troppen, er de med. Det er ikke sikkert begge to blir med, og det er ikke sikkert at de spiller. Men de er med på benken, sa Mons Ivar Mjelde til iBergen.no tirsdag ettermiddag.

Det kan se ut som at det kun blir Winters som er med i troppen mot Rosenborg i torsdagens kamp.

Selv om Winters ønsker seg vekk, er han innstilt på å ta i et tak.

- Hvis jeg får beskjed om å være med, så er jeg innstilt på det. Dette tar jeg profesjonelt, sier Winters i en kort kommentar til iBergen.no.

Brann sliter med mange spillere som er ute. Thorstein Helstad, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit, Martin Andresen, Eirik Bakke og Armann Björnsson er alle ute med skader. Ardian Gashi fikk seg en saftig lårhøne mot Odense søndag, men skal være klar til kamp, ifølge Brann-lege Ola Jøsendal. Migen Memelli pådro seg rødt kort i forrige kamp, og er uaktuell.

Foreløpig er det ikke kommet noen klubber på banen og meldt interesse for Miller og Winters. Mjelde sier til iBergen.no at det er helt uaktuelt å la dem gå gratis. Han sier også at han forholder seg til at spillerne har en avtale med Brann ut 2007.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere