RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skottene kan slippe siste kamp

Charlie Miller og Robbie Winters får muligens fri fra i dag.

(iBergen.no) Branns skotter, som ønsker seg vekk fra klubben, fikk i utgangspunktet fri fra klubben etter seriespillet for å dra på prøvespille til andre klubber. Men spillerne har en avtale med Brann om at de må ta i et tak dersom det er mange skader. Med resterende Royal League-kamper og flere spillere ute, sitter Miller og Winters på benken i kveldens kamp mot Rosenborg.

Vil forsvinne
- Jeg forholder meg profesjonelt, og er med dersom jeg blir bedt om det, har Winters tidligere uttalt til iBergen.no.

Begge spillerne har uttrykket sterkt ønske om å forsvinne fra klubben, og motivasjonen for å bidra for Brann er dermed ikke så stor.

Etter gårsdagens trening forlot skottene banen umiddelbart. Ingen av dem var særlig blide, og ville ikke snakke med pressen. Det er ukjent hvorfor de forlot treningen i sinne.

- Vi spiller dersom vi blir bedt om det. Vi er med i troppen, sa duoen til iBergen.no i det de forlot treningen i går.

Det er usikkert om de i det hele tatt får spille.

Flere spillere
Skottene kan imidlertid få fri etter kveldens kamp, og slipper da å dra til Sverige for å være med på den siste Royal League-kampen mot Helsingborg.

- Vi får se. Det kan være de ikke er med mot Helsingborg. Vi får en del spillere tilbake fra skade, og da stiller situasjonen seg annerledes, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde til iBergen.no i en kort kommentar angående skottene.

Brann stiller muligens med dette laget mot Rosenborg i kveld (4-2-3-1): Håkon Opdal – Martin Knudsen, Olafur Örn Bjarnason, Bjørn Dahl, Cato Guntveit – Arnaud Monkan, Helge Haugen – Erik Huseklepp, Ardian Gashi, Petter Vaagan Moen – Kristian Ystaas.

På benken sitter Johan Thorbjørnsen, Charlie Miller, Robbie Winters og Trond Fredrik Ludvigsen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere