RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jan Inge Ebbesvik/iBergen.no

Skottland - Osterøy 2-1

Sist oppdatert:
Den høytidlige fotballtennis-kampen mellom Skottlands to store og Osterøys to store, endte med favorittseier.

LA MANGA, SPANIA (iBergen.no): Rappkjeftede Charlie Miller og Robbie Winters har aldri blitt slått i fotball-tennis. Oddsen for seier til Osterøys Mons Ivar Mjelde og Erlend Hanstveit var dermed en god investering hvis du liker å kaste bort penger.

Men dagens match ble jevnere en skottene satte pris på.

- Har ikkje heada ein ball på månevis, klaget Mons tidlig i det første settet og sendte osterøysiske versjoner av banneord opp mot himmelen. Monsens tilsynelatende svake form, ble selvsagt utnyttet av kyniske og seierssikre skotter. Med 11-1 i det første settet så det ut til å bli en kort kamp på den grønne og friske gressbanen.

Vendepunktet
Men så - som tatt ut av intet - skjønte den gamle og fryktede hodespilleren at skottene slett ikke var uovervinnelige. Med herosik innsats satte Hanstveit/Mjelde press på Miller/Winters og de mindre pene glosene skiftet nå uttale.

På stillingen 9-9 stakk fikk ostringene inn de to viktige poengene som sikret dem en tredje og avgjørende sett.

Seieren gav nytt blod til Monsens syrepregede kropp. De velplasserte headingene på linjene ble etterhvert et så hett diskusjonstema at de to journalistene på plassen ble påtvunget oppgaven med å være linjedommer i det tredje settet.

Favorittseier, heldigvis
Charlies brasser satt ikke som de skulle og Robbies styrte headinger ble plukket opp av ostringene. På stillingen 4-0, lå det en liten sensasjon i luften. Kunne virkelig Osterøy ta hjem seieren i denne kampen? Spørsmålet hang i luften i noen sekunder, helt til det ble spøkt med at taperlaget måtte se på OL-langrenn. Da satte skottene inn det ekstra giret og sikret seieren med 11-9.

- Kanskje like greit med skotsk seier?

- Ja, det var kanskje best det. Men de hadde ikke trodd de skulle få så hard motstand. Eller hva Charlie?

- Never been beaten, never been beaten, gliste Charlie gjennom smultringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere