ENGLAND - SKOTTLAND 0-0:

Etter et skuffende tap i første kamp mot Tsjekkia viste Skottland langt bedre takter mot England fredag kveld.

Skottene holdt naboene i sør til et sterkt uavgjortresultat, og en av dem som imponerte stort var Chelsea-unggutten Billy Gilmour.

Tidligere Liverpool- og Tottenham-spiller Graeme Souness mente at nettopp han var mannen engelskmennene manglet på midtbanen.

- De trenger en Billy Gilmour. De trenger en maestro. De har Phillips og Rice - to like spillere. Dette er England, hjemme og de er lite truende. Men det så jeg mot Kroatia. Jeg synes at de trenger en annen type spiller der inne i midten. Billy Gilmour er dessverre skotsk, sa Souness på ITV underveis i kampen.

- Billy Gilmour har storspilt som om han har spilt en rekke EM-kamper, sa TV 2-kommentator Petter Myhre da 20-åringen ble byttet ut 15 minutter før slutt.

- Heldig som var på så lenge

En som ikke imponerte nevneverdig var årets Premier League-toppscorer Harry Kane.

Som mot Kroatia slet Tottenham-spissen å komme til de store sjansene mot Skottland og etter 74 minutter måtte han vike plass for Marcus Rashford.

- Kane heldig som var på så lenge, skrev The Athletic-journalist James Pearce da han gikk av banen.

- Kane sin innsats har vært varierende. Trekker dypt og bredt og kommer ikke til de gode mulighetene. Skottene har hatt god kontroll på ham, sa Myhre da spissen tuslet av banen.

Om selve kampen har Kane selv følgende å si:

- Et rettferdig resultat. Skottland forsvarte seg bra. Det var ikke vår beste opptreden, men det er nok et poeng nærmere avansement og det er vårt store mål. Vi må bare komme oss nå og se fremover mot den neste kampen om noen få dager, sier Kane til ITV etter kampen.

Gode muligheter til begge lag

I den første omgangen slet England med å spille seg til farligheter for skottenes mål.

Nærmest for hvittrøyene var John Stones da han etter elleve minutter headet ballen i stolpen etter en presis corner fra Mason Mount. Centimeterne var imidlertid ikke på Manchester City-stopperens side.

Halvtimen ut i kampen var Stephen O'Donnel svært nær å sende Skottland i ledelsen. Fra høyresiden smalt 28-åringen ballen på hel volley nede i motsatt hjørnet, men Jordan Pickford var kjapt nede og fikk slått unna.

Rett etter hvilen viste Mount at han har krutt i støvlene da han fyrte av fra 20 meter. David Marshall i Skottland-buret fikk imidlertid slått til corner.

Gareth Southgate byttet inn offensive spillere som Jack Grealish og Marcus Rashford utover i den andre omgangen, men engelskmennene klarte aldri å få hull på byllen.

Dermed endte det målløst i oppgjøret på Wembley.