RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrøder: - Dette blir krig

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Per Åge Skrøder ble tirsdag svensk seriemester med HV71. Nå starter SM-sluttspillet, med Skrøder, Mats Trygg og Espen Knutsen i hver sin hovedrolle. - Dette blir krig, sier Skrøder.

Espen Shampo Knutsen er stjernen i Djurgården, mens Mats Trygg er en viktig brikke på backsiden til Färjestad. Og i HV71 er Per-Åge Skrøder en av måljegerne. Disse tre nordmennene skal spille viktige roller i kampen om SM-gullet.

- Alle tre er blant de som kan vinne. Det blir tøft. Alle lag begynner på nytt igjen. Det blir krig. Men vi har et såpass bra lag at vi skal komme langt, sier Skrøder til TV 2 Nettavisen.

Han gleder seg til tøffe kamper. I første runde venter enten Modo eller Luleå. HV71 blir stor favoritt i første runde, etter at de nylig sikret klubbens første seriemesterskap. I fjor røk Skrøder & co ut i kvartfinalen.

- Hvem vinner i år?

- Det blir et av de lagene som ligger på topp fire. Det er sterke lag, alle fire, så det blir tøft. Men vi har bra bredde - vi har fire bra rekker som kan avgjøre kampene. Det er bra å ha i sluttspill, som er såpass krevende, mener den norske landslagsløperen.

Hva med Shampo? Kan han lede Djurgården til SM-gull?

- Han vant jo sist han var der, og det er klart han hever dem i sluttspillet. Men de går vel ikke hele veien, håper jeg, smiler Skrøder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere