RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrøder-hat trick i Sverige

Foto: SCANPIX
Sist oppdatert:
Per-Åge Skrøders Sverige-suksess når stadig nye høyder.

MODO - Frölunda 7-4: Tirsdag gjorde han hele fem poeng da MODO slo Frölunda 7-4 i en meget underholdende ishockeymatch.

Den sterke nordmannen scoret hele tre ganger, og noterte seg i tillegg for to assists. Skrøder er den svenske eliteseriens nest mest scorende denne sesongen med 29 mål.

- Ja, det var en godkjent dag på jobben, sier Skrøder alt for beskjedent til Nettavisen.

Økte rekorden
Frölunda startet kampen i et rasende tempo, men hjemmelagets Justin Morrison scoret 1-0 på åpent mål. Martin Plüss utlignet deretter for gjestene, før det var dags for norsk oppvisning.

Skrøder scoret sitt åttende mål i undertallsspill for sesongen da han lagde 2-1, og økte dermed sin egen svenske rekord i antall scorede mål i undertall.

- Vi vinner pucken i siste sone, og jeg er den siste som får den. Backene står og sover og jeg kommer gjennom. Sundstrøm gjør en god jobb når han ser at jeg går, samtidig som han skaffer tid til å spille, forteller forwarden.

Ser bra ut
Deretter ordnet nordmannen både 4-2 og 6-4, før Justin Morrison avsluttet scoringsballet ved å fullføre sitt hat trick.

Etter to tap mot topplagene Färjestad og HV 71 er MODO definitivt hektet av kampen om førsteplassen. Etter kveldens kamp står de bokført med 77 poeng, tre færre enn tredjeplass-innehaver Brynäs.

- Nå er det tredjeplassen som gjelder. Det har vært litt opp og ned nå i det siste, men alt i alt har det vært en god sesong. Det kan se bra ut foran sluttspillet, mener Skrøder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere