RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrøder mister skjebnekamp

Foto: Lise Åserud/Scanpix
Modos norske målkonge må stå over kampen mot Timrå.

Per-Åge Skrøder sliter med magesjau og spiller derfor ikke når Modo torsdag kveld møter Timrå i en kamp som får stor betydning for resten av sesongen.

Modo er nummer ni og Timrå nummer ti, begge med 48 poeng og åtte poengs avstand opp til Frölunda og den siste sluttspillplassen.

- Dette må være en av de viktigste kampene som er spilt mellom Modo og Timrå, sier den levende hockeylegenden Peter Forsberg, som selv må stå over kampen for Modo på grunn av skade. Forsberg sliter med en ribbensskade.

Skrøder vant poengligaen i Sverige forrige sesong, med 30 mål og 59 poeng. Denne sesongen er han fortsatt Modos beste målscorer, med 16 mål mot Mats Zuccarello Aasens 15.

Zuccarello Aasen er for øvrig nest beste poengplukker i den svenske eliteserien med 45 poeng på 40 kamper.

Modo stiller med en ny trener i båsen, finnen Hannu Aravirta.

- Jeg håper at trenerskiftet gir et kick, sier Markus Näslund, som ifølge Expressen har dratt mye av lasset i Forsbergs skadefravær.

Forrige sesong knep Timrå den åttende- og siste sluttspillplassen på bekostning av nettopp Modo, som måtte nøye seg med niendeplass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere