RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrøder spiller i kveld

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Per Åge Skrøder spiller for Norge mot Nederland mandag kveld, til tross for at han har spilt 20 kamper de siste 40 dagene.

Nå venter sju kamper på fem dager for Skrøder og de andre lagkameratene.

Klokken 19.30 i kveld skal Norge spille sin første kamp i B-VM i Ishockey.

Hviterussland vant
Hviterussland er Norges tøffeste konkurrent i årets B-VM, som startet mandag. I åpningskampen scoret de åtte mål på de 16 siste minuttene.

Belgia er rett nok ikke blant de sterkeste kandidatene til å rykke opp fra B-VMs gruppe A, men Hviterussland gjorde likevel mer enn nok til å overbevise om sitt kandidatur da de slo Belgia 10-0 i VMs åpningskamp.

- Jeg tror Hviterussland vant skuddstatistikken 29-0 i siste periode, sier Jim Marthinsen, Viasats hockeyekspert under B-VM, til TV 2 Nettavisen.

Andrei Skabelka, Oleg Antonenko og Dmitri Dudik scoret to mål hver for Hviterussland, som bare ledet 2-0 etter to perioder. I siste periode løsnet det for alvor. Se kampfakta her

- Hviterussland ledet bare 2-0 etter første periode, men det var mye på grunn av den belgiske keeperen som ble byttet ut etter hvert på grunn av skade. Han ble kåret til banens beste, sier hockey-eksperten.

- Tror du det norske laget er skremt etter seieren til Hviterussland?

- Det er vanskelig si hvor gode Hviterussland egentlig er, i og med at Belgia er det dårligste ladet. Men det er ikke utenkelig at Norge vinner like mye over Belgia, sier Marthinsen til TV 2 Nettavisen.

TV 2 Nettavisen følger Norge - Nederland direkte fra klokken 19.30 mandag kveld.

Her kan du følge kampen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere