RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrøder tenker ikke kontrakt

Foto: Scanpix
Per-Åge Skrøder tenker ikke på ny kontrakt når hans HV 71 i kveld møter Färjestad for den andre finalekampen i SM-sluttspillet i ishockey.

Hans kontrakt løper ut etter denne sesongen, og han har ennå ikke hørt noe fra HV-ledelsen. Det bryr han seg foreløpig lite om.

- Jeg har faktisk ikke snakka noe med agenten min heller. Det som gjelder nå er å konsentrere meg om finalekampene. Så får vi se etterpå. Men jeg trives godt her i Jönköping, sier Skrøder til TV 2 Nettavisen.

Suksess
Nordmannen har hatt stor suksess i sluttspillet, med seks scoringer og fem målgivende pasninger. Han avgjorde alene semifinalen mot Västra Frölunda og den første finalekampen mot Färjestad.

Sportssjef Dag Larsson i HV 71 sa etter tirsdagens kamp at klubben åpner opp for en forlengelse av kontrakten med Per-Åge Skrøder.

- Nå har han overbevist i sluttspillet, og vi har tenkt oss om. Vi jobber for at han skal få bli i klubben, sa han til Aftonbladet.

Ny sjanse
I kveld blir det en ny sjanse for nordmannen å overbevise. Men han regner ikke med at det blir like enkelt som i den første kampen.

- Vi spilte en veldig bra kamp sist. I dag kommer sikkert Färjestad til å gå ut hardt. De er nok veldig revansjelystne. Det er viktig for dem å vinne en kamp, og ikke havne helt i bakleksa.

- De kommer nok til å framstå som et helt annet lag. Sist virka de ikke helt på hugget.

- Vi er nødt til å kjøre på som vi pleier. Det blir kriging og kjemping fra første stund, understreker Per-Åge Skrøder overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere