*Nettavisen* Sport.

Skreddersydd oppgave i Jackpot-omgang!

Foto: hesteguiden.com

Vår banker for dagen er spesialmatchet inn mot lørdagens oppgave, og vi iler til med et småfrekt bankerspill i mot en av dagens største favoritter.

26.03.10 10:27

Klikk her for å se våre V75-forslag.

I syverpotten ligger det hele 6 495 147 kroner ekstra til utbetaling denne gangen, og du vil således få rundt tre ganger så godt betalt mot ved en ordinær omgang dersom du prikker syv rette ved denne anledningen, og en kupong som er alene om å ha syv rette betaler ut mellom 14 og 16 millioner kroner!.

Snyter storfavoritten for konfekten?
Ja, vi mener nemlig at favoritten 12 Frigg Elden står veldig sjanseartet til i dårlige rygger fra start i V75-finalen, og da er vi veldig inne på at veien kan ligge åpen for 9 Mjølner Faks. Järvsöfaks-sønnen til Kjetil Djøseland er kjapp i vei på volte, og vi ser det ikke som veldig usannsynlig at 9-åringen sitter i føringen ut på den første langsiden. Da skal i så fall storfavoritten til Lars O. Romtveit være 30 meter bedre enn vår friske banker for dagen for å kunne nå han igjen, og det er han ikke.

Nettavisen spilte inn flotte 16 500 kroner på sine V75 og DD-forslag på Bjerkepå onsdag!

Djøseland-traveren gikk et kruttsterkt løp til fjerde på 26.7 full vei fra en vanskelig utgangsposisjon i Drammen i den siste starten, og treneren har hatt siktet innstil mot dagens oppgave i lang tid. Statistikken taler også til vår fordel, når 23-prosenteren i spillet har vunnet fem av sine siste seks starter i Bergen (trives således veldig godt på dagens arena!).

Få tipsene først: Følg Håkon og Ola på Facebook!

Nyttig: Lær deg å spille V75 på 1-2-3

Leder rundt om?
Ja, at en formtoppet 1 King Boszorg gjør så i den sjette avdelingen er slett ikke utenkelig, og Holm-traveren får stå alene på våre to minste spilleforslag. Cordoba Lobell-sønnen gikk et strålende løp til tredje i den nest siste starten mot klart tøffere konkurrenter enn dagens, og 8-åringen fulgte siden opp med en bunnsolid seier på fine 16.1 full vei i Drammen sist. Favoritten står glitrende inne i dagens løp, og fra spiss er sjansene store for at årets andre triumf sitter klokkerent.

Veldig spennende syntes vi dog 6 Shining Lantern er, og 17-prosenteren i spillet får en plass på våre to største spilleforslag. Smok`n Lantern-sønnen står riktignok tøft inne i løpet pengemessig, men det vet hesten ingen ting om... 7-åringen er i sitt livs form, og vi ble mektig imponert av avslutningen til sølv på strålende 14.4 i den siste starten. Kusk Herman R. Tvedt kjører med stor selvtillit om dagen, og vi er ikke fremmed for at kometen kan seiersdefilere foran sitt gamle hjemmepublikum etter at V75-6 er over.

Klikk her for å lese kommentarer til V75-1!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

To hester gjør opp
Vi har veldig god tro på at vinneren er å finne på våre to utvalgte i V75-3, og står på duoen 3 Strong Forte og 12 Becky`s Snowstar på samtlige spilleforslag. Førstnevnte leverte en solid årsdebut til sølv på fine 17.2 full vei, og den storvokste Love You-sønnen har garantert gått kraftig fremover på form med det løpet innefor vesten. 5-åringen sikter relativt tidlig inn føringen i løpet i en feilfri utgave, og tidligere har jo Anderssen-traveren vist at han takler lange reiser utmerket.

Les også fredagens V5-tips:Bankeren banker favoritten

Sistnevnte nærmer seg årgangstoppen med stormskritt, og på tross av en dårlig utgangsposisjon er Staro Showbiz-sønnen seiersaktuell. 4-åringen har vært strålende i hele år, og med dårlig tempo på løpet sender Åsbjørn Tengsareid tidlig i vei.

Trio lar seg ikke fange?
Nei, normalt skal det godt gjøres å hente meter på en formtoppet trio fra strek, som går like fort som hestene på tillegg i den femte avdelingen, og vår favoritt til å kamme hjem den gjeveste sjekken pålydende 100 000 kroner blir 7 Magnifique S.E. Love You-datteren har virkelig funnet formen nå på slutten, og Hamre-traveren så jo helt lysende ut ved sin siste triumf på flotte 16.5 full vei.

En slager så langt i år har 5 Opal`s Pride vært med sine fire triumfer, og selv om 4-årshoppa står overfor sin tøffeste oppgave så langt i karrieren tør vi ikke avskrive henne av den grunn. Et kanonløp etter litt pause sist gikk 6 Malcyon Magic, og med løp i kroppen er den sterke Kadabra-datteren tidlig aktuell også her. Vi står på disse tre på våre tre minste forslag, mens vi tar oss råd til å putte på 9 C.C. Westside (holder svært høy klasse) på vårt store system.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Kommentarer til V75-2 og 4 kan du lese ved å klikke her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Flotte gevinster, men...
det var fryktelig nære storeslem på Bjerke på onsdag for det var små marginer som gjorde sitt til at fjerdevalget 8 Komnes Judo i den tredje avdelingen ikke stod på seks hester på våre tre minste V75-forslag. Vi måtte opp på vårt store system for å få syv rette, og når begge våre DD-forslag satt klokkerent ble det uansett meget pene 16 500 kroner innspilt!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bergen travpark har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 144, 432, 864 og 2184 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre DD-forslag på hhv 100, 250 og 480 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bergen på NRK2 kl. 18.00-18.45 på lørdag!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.