RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skrellbanker ordner cashen

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Ukens trav starter med en spennende lunsjbanker som er krysset av på bare 10 prosent av kupongene mandag formiddag.

Samtlige tre tipsforslag, det minste på 96 kroner, gikk inn med 5 rette og 1480 kroner i premie.

Klikk her for våre V5-forslag

Buskerud-traveren 7 Victor Invalley er den klart beste i V5-3. Han galopperte seg bort sist, men er normalt travsikker. Nest sist gikk han et flott løp til annen bak gode Donatello. Dagens motstand er ikke mye å skryte av. Vi kan ikke gardere dette herlige spilleobjektet. Styrke, speed og et godt løpshode. Det gir seier for Victor Invalley.

Prøv gratis: Øk vinnersjansene med systemspill!

Vinn eller forsvinn?
1 American Sine (V5-1) var bra etter pause sist. Det løpet har normalt gjort han godt. Han er flink fra start og har styrke så det holder. Det store problemet er at han kan løse ut i galopp. Da er det over. Vi legger til at treningsrapportene fra Bjørn Gulbrandsen er svært positive. En mulig banker. Vi garderer med flere fordi det er mange underspilte hester. 8 Aragorn E.E: er i fin utvikling og har møtt sterkere selskap enn dette i de siste startene. Sporet er ikke det beste, men han har fine avslutninger å by på dersom han kommer greit inn i løpet. 2 Not Available N. gjør sin første start for Erik Killingmo. Skal voktes på direkten. Treneren er utrolig dyktig til å forvandle hester. Se ellers litt opp for skrellvarianten 4 Oktan Sali. Feilfritt er han ikke noe dårligere enn de andre.

Kjøp Nettavisens eksperttips her

En luring fra Kim
Kim Mathisen er en flink kar. Kanskje stikker han også av med seieren i V5-2 med 1 Vosseprinsen. Han så skikkelig fin ut i oppvarmingen sist og hadde trent bra før løpet. Fra førstespor er han garantert et fint løp. Vi har god tro på seier. 2 Jærvsø Ole en talentfull. Møter eldre hester denne gangen, men skal uansett sees med bra sjanse. 9 Turbo Frøkna gikk et veldig fint løp til annen fra dødens i Drammen sist. Bare gode Gylden Tina var for sterk den dagen. 12 Thili Stjernen seiret i debuten. Feilet sist, men kan vinne dette løpet om han holder seg til rett gangart.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1. mai

9 Rolling Star svek med galopp sist. Gangen før var han veldig bra på Bjerke til annenplass bak Mr. Super Yankee. Hovedopponenten er 2 Nintendo Baunehøj. Han er kjapp ut og flink til å forsvare seg. Rolling Star har rygg på Nintendo Baunehøj fra start og kan komme i gjennom fra annen rekke til en perfekt posisjon direkte. 6 Burmas Yankee er kjapp ut. Unngår han posisjonen utenfor lederen tror vi han kjemper i toppen.

Flammen brenner til
I V5-5 tror vi mest på 2 Flammen Tigris. Treningsrapportene er klart positive og motstanden er overkommelig. Problemet er han han er galopplysten og ingen type man kan stole på. 8 Argr G har kun en seier hittil i karrieren. Sporet er ikke det beste, men kommer han noenlunde bra til underveis kan han vinne. 6 Tronstuelden har kvaliteter som kan gjøre at han topper premielisten. Feilfritt er han mer enn god nok. 1 Turbo Prins blir overflydd fra innersporet siden han ikke er blant de kjappeste fra start. Kommer han seg ut i andrespor kan han kanskje avslutte til seier.

Klikk her for å kjøpe vårt V5-forslag

Sportspill.no on Facebook



Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere