Skremmer Vålerenga

Foto: (AFP/Scanpix)

Brugge-trener Jan Ceulemans kom med en real advarsel til Vålerenga etter Ullevaal-kampen.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): VÅLERENGA – CLUB BRUGGE 1-0: Den gamle storspilleren for Brugge og Belgia slaktet sitt eget lag etter kampen, selv om han måtte innrømme at VIF var sterkere fysisk og mer aggressive enn forventet.

- 0-1 er ikke bra. Vi ville ha et mål, men klarte det ikke, sa Ceulemans til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Sterk hjemmestatistikk
Det belgiske topplaget, som vant den belgiske serien sist sesong, har en hjemmestatistikk som bør skremme VIF. Laget har ikke tapt på sitt eget stadion på nesten to år. Derfor stoler Ceulemans på at spillerne fikser biffen om 14 dager.

- På hjemmebane er vi helt annet lag, det skal de få merke. Foran eget publikum vil vi få den selvtilliten vi manglet i dag, sa han.

Brugge er revansjesugne etter at laget tapte sin 3.kvalifiseringsrunde-kamp til Champions League i fjor, til manges store overraskelse.

Lange: – Må angripe
Brugges norske spiss Rune Lange hinket rundt på Ullevaal med gips på foten. Han er trygg på at Brugges hjemmestyrke vil avgjøre til lagets fordel.

- I Belgia vil alt handle om én ting: Angrep. Vi vil trykke på og få en tidlig scoring. Vi er veldig sterke på hjemmebanen vår, sa den tidligere Tromsø-spissen.

- Det er tidlig i sesongen for oss ennå, og laget er ikke helt satt. Men om 14 dager tror jeg vi skal trykke Vålerenga i senk.

Brugge skapte få sjanser på Ullevaal, men imponerte med ballmottak og vendinger du aldri ser i den norske eliteserien. Men framover manglet det de må ha i returoppgjøret: En goalgetter. Derfor er en Rune Lange i gips gode nyheter for Kjetil Rekdal og Vålerengas milliondrøm om spill i Champions League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag