Gå til sidens hovedinnhold

Skremt av VIF

Vålerengas Kjetil Wæhler omtaler søndagens kamp mot Fredrikstad som «skremmende».

FREDRIKSTAD STADION (TV 2 Nettavisen): FFK-VIF 2-1:

- Alle flyr rundt på treningsfeltet med et stort glis om munnen i ett sett. Kanskje er vi litt for gode venner, og muligens er det det som hemmer oss, innrømmer midtstopperen.

- Ser ingen lyspunkter
Wæhler liker ikke trenden Oslo-klubben er inne i.

- Det er skremmende hva vi presterer. Hvis vi fortsetter i samme spor, vil vi komme til å måtte kjempe om å unngå nedrykk. Jeg tror ikke det vil skje, men jeg må innrømme at jeg har vært inne på tanken. Akkurat nå har jeg vanskelig for å se noe lyspunkt i Vålerenga i det hele tatt, sier han.

Den landslagsaktuelle spilleren måtte forlate banen i søndagens kamp mot Fredrikstad etter å ha fått sitt andre gule kort drøye ti minutter før slutt. Like etterpå scoret Fredrikstad.

- Jeg synes ikke noen av situasjonene kvalifiserte til gult kort. Den siste taklingen, som førte til rødt kort, var jo helt ren. Dessuten hadde Fredrikstad-spilleren spilt ballen langt foran seg allerede, forklarer Wæhler.

- Tøft av dommeren
Fredrikstad-spilleren Wæhler sikter til, heter Simen Brenne. Brenne syntes også at det røde kortet var litt vel strengt idømt.

- Klart man kan diskutere en sånn avgjørelse, og selv synes jeg det var tøft av dommeren å sende han av banen for noe sånt. Men nå hadde jeg ikke helt oversikten selv. Jeg husker bare at jeg dro meg forbi en Vålerenga-spiller, og ble felt av den neste. Men alt avhenger jo av hvorvidt han oppsøkte beina mine eller ikke, sier han til TV 2 Nettavisen.

FFKs midtbanemotor var også mannen som satte inn den matchavgjørende 2-1-scoringen.

- Vi spilte strålende fotball, og burde tross alt vunnet med mer enn ett mål. Det er en utrolig deilig følelse å skape så mye sjanser, og ekstra hyggelig er det jo å bli matchvinner, forteller han.

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken