Skrev åpent brev til Liverpool-fansen

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO/GERRY PENNY

Salif Diao har vært en av skuffelsene i Liverpool denne sesongen, og blant navnene de fleste nevner når det snakkes om sommersalg. Nå har han skrevet et åpent brev til Liverpool-fansen.

27-åringen fra Senegal har bare vært på banen i tre ligakamper denne sesongen. I sitt åpne brev til fansen, som er publisert på Liverpools offisielle hjemmeside, skriver han at de ennå ikke har sett ham på sitt beste.

Her er et utdrag:

"Kjære Liverpool-supportere,

På bakgrunn av de økende spekulasjonene i nasjonal presse om at jeg vil forlate Liverpool denne sommeren, vil jeg gjerne gjenta at jeg er fullstendig dedikert til klubben. Jeg har fortsatt tre år igjen av min nåværende kontrakt, jeg er veldig glad for å spille for laget og jeg vil betale tilbake den troen Gerard Houllier viste da han hentet meg til England.

Jeg vet jeg er del av en stor institusjon, og føler at jeg fortsatt har god nok til å gjøre et inntrykk på laget og fansen. Dessverre har skader medført at mulighetene har vært få, og supporterne har ikke sett min sanne verdi ennå.

Jeg føler meg nå sterkere og friskere enn noen gang, og håper å løfte spillet mitt til et nytt nivå dersom jeg får sjansen."

Les hele brevet her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag