RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UT AV SYKEHUSET: Valentino Rossi skrev seg selv ut av sykehuset etter å ha krasjet på motorsykkelen søndag.
UT AV SYKEHUSET: Valentino Rossi skrev seg selv ut av sykehuset etter å ha krasjet på motorsykkelen søndag. Foto: Imago/gribaudi/imagephoto

Skrev seg selv ut av sykehuset

Valentino Rossi ville ikke høre på legen.

Den italienske motorsykkelstjernen Valentino Rossi trosset legens råd etter å ha krasjet på Aragon-banen søndag.

Det så dramatisk ut da 35-åringen kjørte av banen under søndagens Grand Prix-løp i MotoGP. På den fjerde runden måtte Rossi, som er blitt verdensmester sju ganger, ut i sandfella etter å ha misset en sving.

Italieneren ble kastet av motorsykkelen og unngikk så vidt å få den over seg. Han måtte fraktes til sykehus, der han raskt fikk avkreftet noen alvorlig hodeskade.

- Hei, folkens. Jeg er OK, bortsett fra hodepinen, skrev Rossi sammen med et bilde han la ut på Twitter søndag kveld.

Selv om CT-skanningen var negativ, ønsket den lokale legen å holde Rossi på sykehuset over natten. Det ville ikke MotoGP-stjernen være med på.

- Valentino kommer seg veldig bra. Selv om doktoren ønsket å holde ham på sykehuset, skrev Valentino seg selv ut, uttalte MotoGPs medisinske direktør Michele Zasa.

- Nå er han i bussen sin, og han er under observasjon. Fra et nevrologisk ståsted er han fullt rehabilitert. Vi tar oss av ham gjennom natten, og forhåpentlig er alt OK når morgenen kommer, het det i en uttalelse fra Yamaha-laget.

Med fire runder igjen kjemper Rossi mot Honda-føreren Dani Pedrosa om annenplassen i roadracing-VM sammenlagt. Marc Marquéz leder overlegent.

Rossis lagkamerat Jorge Lorenzo vant søndagens Grand Prix-løp i Spania. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere