RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hansen, Alf Ove (Scanpix)

Skrev under for Viking

Sist oppdatert:
Vidar Nisja blir hos Åge Hareide.

Før sesongen var han ute i kulden og på vei til Bryne, men Vidar Nisja tok seg i nakkeskinnet og overbeviste Viking-trener Åge Hareide at han fortjener en plass både i stallen og på laget.

Likevel har det tatt tid for partene om å bli enige om en ny kontrakt. Fredag kunne han endelig signere.

- Viking har hele tiden vært førstevalget. Selv om andre klubber viste interesse, er det Viking vi har snakket med, sier Nisja til klubbens hjemmeside.

- Det blir veldig spennende, Viking har mye bra på gang. Jeg gleder meg både til høsten og de neste årene. Det er godt å vite hvor jeg skal være den nærmeste tiden, sier Nisja, som tror Viking blir en maktfaktor i norsk fotball de kommende årene:

- Vi har en klar spillestil og en trener som viser veldig godt hvor han vil. Vi har også mange bra og spennende spillere. Og vi er blitt mer stabile. De siste sytten kampene har gitt 11 seire, fire uavgjorte kamper og to tap. Alt dette gir meg troen på at vi har noe i toppen å gjøre, sier Nisja.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere