*Nettavisen* Sport.

Skrøder & co sto imot

Foto: Adam Ihse/Scanpix

Per-Åge Skrøder og resten av Modo Hockey holdt på å rote bort det som virket som en enkel seier.

29.01.08 07:24

Per-Åge Skrøders svenske klubb, Modo Hockey, så ut til å cruise inn til en enkel seier mot Luleå HF mandag kveld. Modo, som ligger på femteplass i serien, kom godt ut i kampen. Luleå-spillerne tilbrakte åtte minutter i undertall den første perioden.

Og da lagene gikk til den andre hvilen hadde den tidligere Lillehammer- og Sparta-spilleren Per-Åge Skrøder halvannet minutt tidligere økt bortelagets ledelse til 3-0.

Men i siste periode så det ut til å rakne. To kjappe mål av hjemmelaget var det som skulle til for å skape ny spenning i kampen. Selv etter at Modo igjen økte ledelsen til 4-2 fortsatte Luleå, som fortsatt har mulighet for å nå sluttspillet, å presse.

Halvannet minutt før slutt tok Luleå ut keeper Mattias Modig, og spilte med seks utespillere. Ett minutt før slutt fikk de reduseringen.

Men Luleå trengte enda et mål, og fortsatte å spille uten keeper. Men fjorårets sluttspillmestere, Modo, klarte å stå imot presset i sluttsekundene, og har fortsatt los på fjerdeplassen på tabellen.

For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag