Skrøder herjet i storseier

Foto: Scanpix

Endelig løsnet det for «norske» Modo.

MODO - LULEÅ 5-0:

Modo kom til mandagens oppgjør mot serietoer Luleå uten selvtillit, og en skremmende statistikk. På de siste tre kampene hadde laget sluppet inn hele 18 mål, noe som hadde skyld i at laget lå svært utsatt til på tabellen.

Med da krisen var som verst, våknet heldigvis Modo for alvor. Anført av en lysende Per-Åge Skrøder vartet laget opp med en kjempekamp hjemme i Swedbank Arena, og feide gjestene av banen med komfortable 5-0.

Skrøder herjet
Skrøder fikk æren av å sette inn det siste målet, samtidig som han også bidro med to assist. Mats Zuccarello Aasen viste også fin form, og vartet opp med to målgivende.

- Vi har tross alt æren å spille for. Vi har slitt i motbakke, men i dag bestemte vi oss for å kjøre på. Vi har ingen ting å tape nå, sa Skrøder om kampen ifølge aftonbladet.se.

De øvrige målene ble scoret av Victor Hedman, Pierre Hedin, Andreas Samuelsson, og Niklas Sundström. Den som likevel fikk mest skryt, var keeper Michal Zajkowski.

Tok 19 av 19 skudd
Målvakten, som har måtte tåle mye benkesitting denne sesongen, stengte buret totalt. Da sluttsignalet lød hadde han tatt 19 av 19 skudd, med en redningsprosent på 100.

- Vi var mer skuffet enn nervøse i dag. Men det gikk bra til slutt. Jeg fikk god hjelp av gutta, og innstillingen var mye bedre i dag. Sesongens viktigste kamp, sier helten.

Storseieren til tross, Modo ligger fortsatt på niendeplass i den svenske eliteserien. laget står med 71 poeng etter 53 kamper. Det gjenstår kun to kamper av grunnserien.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.