*Nettavisen* Sport.

Skrøder mister første semifinale

Foto: www.hv71.se

HV71s Per Åge Skrøder tvinges til å sitte på tribunen på grunn av en hjernerystelse når første kamp i semifinalen mot Västra Frölunda spilles tirsdag. Han tror likevel på seier.

Samme dag som NM-finalene setter i gang, starter svenskene på semifinalene i sitt SM-sluttspill. Per Åge Skrøder kan fremdeles vinne SM-gull med HV71, som møter Västra Frölunda tirsdag kveld.

HV71, med norske Per Åge Skrøder på laget, vant grunnserien i år, mens Frölunda vant SM-gullet i fjor.

- Det er klart de har et bra lag. Det blir en tøff match. Men i den siste matchen mot Modo var vi veldig gode, da var de ikke i nærheten av oss, sier Skrøder til TV 2 Nettavisen.

Han gruer seg nesten til å se kampen fra tribuneplass.

- Jeg fikk en smell i hodet sist mot Modo, og pådro meg hjernerystelse. Dermed fikk jeg automatisk én uke på sidelinjen, det er sånn reglene er her, forteller han. Skrøder føler seg imidlertid bra, har ikke hodeverk, og regner derfor med å spille i neste match.

Den andre semifinalen spilles mellom Timrå og Färjestad. Også i Färjestad har Norge en mulig SM-vinner; Mats Trygg. Den svenske avisen Aftonbladet rangerer semifinalen mellom Västra Frölunda og HV71 som den moralske finalen.

- Hvordan tror Skrøder det går?

- Jeg tror det blir tøft. Vi vinner 4-2 eller 4-3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.