*Nettavisen* Sport.

Skrøder vil møte Trygg

Foto: www.hv71.se

I kveld kan Per Åge Skrøder bli klar for SM-finalen i ishockey. Da møter han i så fall på landslagskollega Mats Trygg.

26.03.04 12:05

Trygg og Färjestad tok seg til SM-finalen sist tirsdag – og får dermed en ukes hvile før finalespillet starter førstkommende tirsdag.

Per Åge Skrøder ser gjerne at det blir hans lag som får møte Färjestad i finalen. I så fall må HV 71 slå fjorårsmester Västra Frölunda i ytterligere én match. HV leder 3-2 i kamper, og reiser i kveld til Göteborg for den sjette semifinalekampen.

Gøy med to
- Vi skal i alle fall gjøre vårt beste. Vi har en bra mulighet til å vinne, enten i kveld eller hjemme på søndag. Det hadde vært veldig gøy å hatt to nordmann i finalen mot hverandre, sier Skrøder til TV 2 Nettavisen.

Nordmannen er i flott form for tiden, og var en av banens beste spillere i den forrige semifinalen. Da rundspilte HV Frölunda etter alle kunstens regler, men vant ikke 2-1 før i forlengning.

- Vi spilte veldig bra i den kampen. De hadde fem skudd på mål etter to perioder. Det store minuset var at vi ikke klarte å score mål. Henrik Lundqvist står veldig bra i mål for Frölunda. Han som har holdt dem inne i kampene, påpeker Skrøder.

Krevende
Men han vet at det blir en uhyre tøff kamp i Göteborg i kveld. Fjorårets svenske mestre er meget gode på hjemmebane, og har et meget godt hjemmepublikum i Scandinavium.

- Det blir veldig tøft. Det er veldig krevende å vinne i Göteborg. Spesielt når de har kniven på strupen så er de utrolig vanskelige å spille mot. De pleier å gå ut i hundre, og hvis vi ikke er på tå hev fra start av, så er det kjørt, sier Per Åge til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.