Gå til sidens hovedinnhold

Skrtel med klar beskjed etter å ha terminert kontrakten: - Ikke f***!

Slår tilbake etter avisoppslag i England.

Martin Skrtel (36) og Istanbul Basaksehir ble nylig enige om å avslutte arbeidsforholdet etter at stopperen røk akillessen. Slovaken har imidlertid ingen planer om å legge opp.

Til tross for en alvorlig skade og den uventede avslutningen i Istanbul-klubben, er Skrtel likevel klar i sin tale:

Han har ingen planer om å legge skoene på hylla.

- Ikke f***!, skriver han i sosiale medier onsdag, med en skjermdump fra en Daily Mail-sak, som hinter til at karrieren nå kan være over.

Den tidligere Liverpool-midtstopperen fikk 10 seriekamper for Istanbul Basaksehir denne sesongen, og var blant annet på banen da hans tidligere klubb slo Manchester United og Ole Gunnar Solskjær 2-1 i Champions League i november.

Les også: Zidane konfrontert etter påstander: Avslørte hva han tror skjer med Ødegaard i Real Madrid

Før det hadde stopperkjempen en lang karriere i Premier League.

Slovaken kom til Liverpool i 2008, og fikk 242 kamper for Merseyside-klubben, før han dro til Fenerbahce. Han var deretter en snartur innom italienske Atalanta, før han ble klar for sin andre tyrkiske klubb i 2019.

Nå er det imidlertid slutt i Istanbul på stopperveteranen, og hans tidligere arbeidsgiver har allerede fylt hullet ved å hente inn Leo Duarte fra Milan på et lån som strekker seg til sesongslutt.

LES OGSÅ: Eksperter slår Ødegaard-alarm. Men Solbakken har bitt seg merke i noe som lover godt

Skrtels kontrakt med Istanbul Basaksehir utløp i utgangspunktet i juni, men 36-åringens sesong var over i 2-2-kampen mot Kasimpaasa nylig.

Midtstopperen måtte bæres av banen etter 52 minutter med det som viste seg å være en avrevet akillessene.

Slovaken har imidlertid opplevd å få kontrakten terminert tidligere. Han hadde knapt rukket å signere for Atalanta i 2019, før arbeidsforholdet var over. Klubbpresidenten i klubben har i ettertid påstått av Skrtels kona ikke ønsket å flytte til Bergamo, ifølge Liverpool Echo.

Etter å ha returnert til tyrkisk fotball, var Skrtel en sterk bidragsyter til at Basaksehir vant ligaen forrige sesong, foran de tradisjonelt største lagene Galatasaray, Besiktas og Fenerbahce.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken