Gå til sidens hovedinnhold

Skrtel med klar beskjed etter å ha terminert kontrakten: - Ikke f***!

Slår tilbake etter avisoppslag i England.

Martin Skrtel (36) og Istanbul Basaksehir ble nylig enige om å avslutte arbeidsforholdet etter at stopperen røk akillessen. Slovaken har imidlertid ingen planer om å legge opp.

Til tross for en alvorlig skade og den uventede avslutningen i Istanbul-klubben, er Skrtel likevel klar i sin tale:

Han har ingen planer om å legge skoene på hylla.

- Ikke f***!, skriver han i sosiale medier onsdag, med en skjermdump fra en Daily Mail-sak, som hinter til at karrieren nå kan være over.

Den tidligere Liverpool-midtstopperen fikk 10 seriekamper for Istanbul Basaksehir denne sesongen, og var blant annet på banen da hans tidligere klubb slo Manchester United og Ole Gunnar Solskjær 2-1 i Champions League i november.

Les også: Zidane konfrontert etter påstander: Avslørte hva han tror skjer med Ødegaard i Real Madrid

Før det hadde stopperkjempen en lang karriere i Premier League.

Slovaken kom til Liverpool i 2008, og fikk 242 kamper for Merseyside-klubben, før han dro til Fenerbahce. Han var deretter en snartur innom italienske Atalanta, før han ble klar for sin andre tyrkiske klubb i 2019.

Nå er det imidlertid slutt i Istanbul på stopperveteranen, og hans tidligere arbeidsgiver har allerede fylt hullet ved å hente inn Leo Duarte fra Milan på et lån som strekker seg til sesongslutt.

LES OGSÅ: Eksperter slår Ødegaard-alarm. Men Solbakken har bitt seg merke i noe som lover godt

Skrtels kontrakt med Istanbul Basaksehir utløp i utgangspunktet i juni, men 36-åringens sesong var over i 2-2-kampen mot Kasimpaasa nylig.

Midtstopperen måtte bæres av banen etter 52 minutter med det som viste seg å være en avrevet akillessene.

Slovaken har imidlertid opplevd å få kontrakten terminert tidligere. Han hadde knapt rukket å signere for Atalanta i 2019, før arbeidsforholdet var over. Klubbpresidenten i klubben har i ettertid påstått av Skrtels kona ikke ønsket å flytte til Bergamo, ifølge Liverpool Echo.

Etter å ha returnert til tyrkisk fotball, var Skrtel en sterk bidragsyter til at Basaksehir vant ligaen forrige sesong, foran de tradisjonelt største lagene Galatasaray, Besiktas og Fenerbahce.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her