RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryt til Olofinjana

Foto: Bjørn Sigurdsøn/SCANPIX
Sist oppdatert:
Wolves tapte 1-2 for Stoke i serieåpningen i 1. divisjon, men Seyi Olofinjana får mye ros for sin debut i den oransje trøyen.

- Han var banens beste i 1. omgang. Etter pause forsvant han litt, uten at han gjorde noen spesielle feil. Han har stil, teknikk og talent. Blikket hans er helt åpenbart. Han gjør kloke valg og vender spillet. Han minner meg faktisk en hel del om Patrick Vieira, sier nærradrioveteranen Ray Brown til Bergens Tidende.

Brown har fulgt Wolves tett siden 1938, og mener Olofinjana var et av få lyspunkt i kampen mot Stoke.

- Dette er en kommende Premier League-spiller. Problemet er at han spiller på lag med en gjeng umotiverte Wolverhampton-spillere. Jeg tror det vil ta seg kraftig opp når han får Paul Ince ved sin side, sier han.

Også fra manager Dave Jones ventet det gode ord etter kampen.

- Jeg synes Olofinjana spilte skikkelig bra. Jeg tror han kommer til å få en stor fremtid her i klubben når han blir enda bedre kjent med omgivelsene og lagkameratene. Det var en skikkelig bra debut. Den eneste skuffelsen var avslutningene hans. De jeg har sett tidligere, har vært langt bedre, sier han.

Selv er han ikke like strålende fornøyd med sin første kamp i engelsk fotball.

- Jeg brukte litt tid på å finne ut av hvordan vi spiller, men det gikk greit nok. Hvordan jeg spilte, er uansett helt uviktig så lenge laget ikke vant. Selvfølgelig er det litt skuffende at vi ikke spilte bedre, men det er helt normalt i begynnelsen av sesongen, forklarer han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere