RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryter av Aalesund

(FOTO: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix)
Sandefjord-trener Tor Thodesen mener Aalesund har tatt store steg.

(Trykk på play-knappen for å se høydepunkter fra kampen)

AALESUND – SANDEFJORD 4-1:

ÅLESUND (Nettavisen): I vår tok vestfoldingene en solid 3-0-seier hjemme mot Per Joar Hansens menn. Søndag fikk de bank med 1-4.

- Den gang spilte AaFK veldig endimensjonalt med lange baller opp mot Tor Hogne Aarøy. Nå har Aalesund flere strenger å spille på, og framstår som et vesentlig bedre lag enn i vår, mener Thodesen.

- Ikke godt nok
Sandefjord-treneren er klar på at laget tapte mot et bedre lag.

- Målet var å stoppe oppspillene på Aarøy, vinne duellene mot han og ha nok folk der andreballene falt ned. Men vi lyktes ikke i samme grad som sist og i sum ble dette ikke godt nok. Vi tapte for mange dueller, slår han fast.

Sist helg mot Lyn debuterte polakken med tysk pass, Thomas Sobotzik, med bravur på Sandefjords midtbane. Han var ikke like synlig på Color Line stadion.

Sliter på kunstgress
- Thomas får godkjent både offensivt og defensivt. Han viser han er en god fotballspiller, sier Thodesen, som ikke vil legge skylda for tapet på enkeltspillere.

Thodesen er mer tilbøyelig til å forklare tapet med kunstgresset på AaFKs hjemmebane.

- Vi trener på kunstgress om vinteren, men nå er vi ikke i den modusen. Dermed er det klart at lag som AaFK har en stor fordel når kamper spiller på kunstgress. Men slik er det i norsk fotball nå, og det får vi leve med inntil kunstgress-forkjemperne tar til fornuft, smiler han lurt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere