RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryter av Abramovitsj

Chelseas kaptein Marcel Desailly beskriver klubbeier Roman Abramovitsj som en rolig og innesluttet type med beina på bakken.

Roman Abramovitsj har hentet inn sju nye spillere til Chelsea i løpet av få uker. Juan Sebastian Veron, Adrian Mutu, Glen Johnson, Damien Duff, Joe Cole, Geremi og Wayne Bridge kostet til sammen rundt 900 millioner kroner.

- Kjøper klokt

- Det stemmer at det har blitt brukt enormt med penger på kort tid. Men det er unge spillere med stjernepotensial – som lynraske Duff, Cole og Geremi, mener Desailly.

- Sett fra utsiden kan denne rekrutteringen, som også inkluderer Veron, gi inntrykk av galskap. Men fra innsiden ser det ut som om sjefene er i ferd med å skape noe. Og de setter ingen pistoler mot hodene våre med krav om å vinne, understreker veteranen overfor AFP.

Litt innesluttet

Franskmannen har nettopp undertegnet en kontrakt som gjelder til sommeren 2005. Han forteller at han ble imponert etter de første møtene med Abramovitsj.

- I motsetning til hva man leser i engelske tabloidaviser, som gjør alt for å øke salget, setter han ikke press på oss. Han er rolig, ærlig og en litt innesluttet person med beina på bakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere