RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryter av Brann

Sist oppdatert:
Brann ble absolutt ingen «walk in the park» for de blaserte Premier League-stjernene.

(iBergen.no) Engelske medier er samstemte om at Everton fikk det tøft mot fjorårets norske seriemester i Bergen onsdag kveld.

Les ALT om Brann - Everton.

Tøft
The Sun skriver følgende i sitt kampreferat: «Ikke tro at dette var en skandinavisk kosetur for David Moyes sine gutter». Avisen understreker at Brann ikke har spilt en obligatorisk kamp på tre måneder og at den norske Tippeligaen ikke starter før i slutten av mars. «Likevel klarte nordmennene å gjøre det forferdelig tøft for Everton», melder The Sun.

The Mirror forteller at det nå er utrolige seks timer og 20 minutter siden Everton har sluppet inn mål. Selv om Brann ikke klarte å overliste Tim Howard i Bergen gjorde Eirik Bakke og co. det tøft nok for engelskmennene.

Skryter av publikum
- Brann var veldig sterke. Publikum gjorde dette til en stor kveld med en stor atmosfære, skriver Simon Bird i The Mirror som i samme åndedrag skryter voldsomt av Brann-burvokter Håkon Opdal.

Daily Express gjør et poeng av Brann nettopp har kommet tilbake fra Spanias solkyst til «their freezing city» og kan rapportere om at rødtrøyene gav Everton kamp på Brann Stadion.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere