RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryter av Liverpools "åpenbaring"

Sist oppdatert:
John Aldridge mener Bruno Cheyrous gjennombrudd har vært en åpenbaring for Liverpool.

- Bruno Cheyrou har hatt sine kritikere de siste 18 månedene - meg inkludert. Hans kamper forrige sesong førte til forståelige spørsmål om han fortjente å være Liverpool-spiller - og det hjalp vel ikke med de hvite støvlene, sier tidligere Anfield-storscorer John Aldridge.

Han mener Cheyrous dårlige start gjorde at det krevdes noe ekstra for å slå gjennom og få aksept fra tribunene. Det har han klart nå, mener Aldridge.

- Han har vært en åpenbaring. Han ser ut som en helt annen spiller når han spiller i rommet bak spissen, i en Paul Scholes-rolle. I den posisjonen ser pasningsfoten hans smart ut, og han tar disse spøkelsesraidene inne i feltet. Han er god med hodet og vet hvor målet står, skryter den tidligere Oxford-, Liverpool- og Real Sociedad-spissen.

Aldridge mener derimot at Cheyrou ikke har noe på kanten å gjøre. Og han er heller ikke sikker på om Cheyrou beholder plassen i laget nå som Milan Baros snart er tilbake.

- Med Steven Gerrard og Didi Hamann som førstevalg sentralt på midtbanen, er det vanskelig å se hvordan han kan beholde plassen i laget. Men Gerard Houlliers alternativer har i alle fall økt drastisk, sier Aldridge til Liverpools hjemmeside.

Les mer om:
Liverpool
Bruno Cheyrou

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere