RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søkte tilflukt i garderoben

Sist oppdatert:
Start-eier og styreformann Erik Solér var så nervøs at han søkte tilflukt i garderoben de siste ti minuttene av oppgjøret mot Viking.

VIKING - START 1-2:

VIKING STADION (TV 2 Nettavisen): Først etter kampslutt fikk Solér med seg at Start hadde vunnet kampen. Atle Roar Håland ga Start seieren 2-1 etter å ha scoret på et omstridt straffespark.

- Jeg klarer ikke å sitte på benken når det stormer som dette. Det er herligere å ligge på massasjebenken i garderoben med hodet nede. Da slapper jeg i hvert fall litt mer av, forteller Solér til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt.

- Er dette noe du vanligvis pleier å gjøre?

- Nei, men i tilsvarende kamper som dette, har jeg ikke nerver nok til å bli værende på laglederbenken, svarer Solér og gliser.

Opplyst etter kampslutt
- Når fikk du med deg at Start hadde vunnet?

- Jeg skjønte at det var noe på gang da jeg hørte pipekonserten i sluttminuttene. Men først etter kampen fikk jeg med meg at vi hadde vunnet. Det var en utrolig god følelse, sier svarer Solér.

Han innrømmer at Start-ledelsen har vurdert forsterkninger på grunn av skadesituasjonen i Kristiansands-klubben.

- Det er klart vi fortløpende har vurdert eventuelle forsterkninger i sommer. Vi får se hva som skjer. Foreløpig er vi imidlertid fornøyd med den troppen vi har, og nå er jo de skadde spillerne på full fart på vei tilbake, poengterer Solér – men vil ikke svare på om Start har noen konkret spillere de jobber med å få til Kristiansand Stadion.

Ikke til salgs!
Erik Solér fastholder fremdeles at Kristofer Hæstad, Marius Johnsen og Fredrik Strømstad – som i fjor ble fulgt med argusøyne av en rekke proffklubber – ikke er til salgs.

- Vi vet at disse spillerne er i en rekke klubbers søkelys. Men vi selger dem ikke. I hvert fall ikke i år, fastslår Start-eieren.

Fredrik Strømstad, som blant annet er blitt koblet til selveste AC Milan, tenker ikke på eventuelle lukrative tilbud fra kjøpelystne utenlandske klubber.

- Jeg har ikke fått noen konkrete henvendelser fra noen klubber. Men klart jeg en gang i fremtiden kan tenke meg å prøve meg i utlandet. Nå er det imidlertid Start som teller – om eventuelle profftilbud får jeg si «den tid, den sorg», ler Strømstad.

Går for medalje
Start tapte gullet på målstreken til fordel for Vålerenga i fjor, og Erik Solér hevder sørlendingene ikke har ambisjoner om en dårligere plasseringen denne sesongen – til tross for en vaklende sesongstart.

- Vi tok sølvet i fjor, og vi vil selvsagt ikke bli noe dårligere i år. Start har kommet i toppen for å bli, mener Solér.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere