LE HAVRE (Nettavisen/NTB): Det sto klart da landslagssjefen som den siste forsvant ut til bussen etter 0-3-tapet mot England. Elitedirektør Lise Klaveness fortalte nemlig til Aftenposten at Sjögren nå har kontrakt til høsten 2020, og han bekreftet det.

– Vi har en veldig god dialog med NFF, og det har vi hatt i lengre tid. Jeg er veldig positiv til en fortsettelse, sa Sjögren på Nettavisens spørsmål om sin og assistent Anders Jacobsons framtid.

Han ble usikker da Aftenposten konfronterte ham med Klaveness' uttalelse.

– Det er litt vanskelig å svare på. De opplysningene Lise kommer med stemmer jo, men det er vanskelig for meg å si at jeg har signert når det er min arbeidsgiver som skal gjøre det offisielt, sa han.

Uansett er det en beskjed som kan trøste spillerne. Inntil torsdag kveld har det vært antatt at Sjögren hadde kontrakt ut året med opsjon på forlengelse om det ble OL-plass, hvilket det ikke ble.

– Jeg synes absolutt at Martin bør fortsette. Det ville være kjipt og tungt å skulle begynne på noe helt nytt fra høsten av. Han har gjort en fantastisk jobb. Det ville vært tungt ikke å skulle få jobbe videre med ham, sa Caroline Graham Hansen.

Nettavisen spurte Isabell Herlovsen og Kristine Minde om de håper den svensken trenerduoen fortsetter som sjefer for det norske kvinnelandslaget, og begge var klare i sin tale at det er noe de ønsker.

Nå kan det også se ut som de har fått viljen sin.

(©NTB)